Μαριέττα Γιαννάκου: Η τελευταία εκδήλωση που οργάνωσε, αλλά δεν πρόλαβε

Μαριέττα Γιαννάκου: Η τελευταία εκδήλωση που οργάνωσε, αλλά δεν πρόλαβε

Πρόκειται για θεματικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν βουλευτές στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το μέλλον της Ευρώπης

marietas
Συγγενείς, φίλοι και πολιτικοί συνοδοιπόροι είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης το ύστατο χαίρε στη Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στα πολιτικά πράγματα του τόπου. Κατά τραγική ειρωνεία, όμως, σήμερα το πρωί διοργανώνεται μια εκδήλωση, η οποία υπήρξε πρωτοβουλία της Μαριέττας Γιαννάκου, την οποία, όμως, η ίδια δεν πρόλαβε να επιμεληθεί.

Πρόκειται για θεματικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν βουλευτές στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το μέλλον της Ευρώπης. Η Μαριέττα Γιαννάκου είχε ασχοληθεί επισταμένως με τα θέματα του ψηφιακού μετασχηματισμού, τα οποία της ήταν γνωστά για πάνω από 20 χρόνια, όταν είχε ασχοληθεί και τα χρόνια πριν την κατάρτιση του Ευρωσυντάγματος, το οποίο εν τέλει δεν περπάτησε.

Η εκδήλωση αυτή γίνεται σήμερα, με πρώτο πάνελ ομιλητών τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και την αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργκρέτε Βεστάγκερ. Θα ακολουθήσει στη συνέχεια πάνελ με τη συμμετοχή της ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Εύας Καϊλή, του γενικού γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας Θανάση Κυριαζή και του τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριου Κάτση.

Με τα καθήκοντα του συντονισμού της εκδήλωσης επιφορτίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης, ο οποίος είχε στενή συνεργασία με τη Μαριέττα Γιαννάκου στα ευρωπαϊκή fora. Είναι, πάντως, σαφές ότι η απουσία του ιστορικού στελέχους της ΝΔ θα είναι αισθητή.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Επιδείνωση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Δείτε την σημερινή πρόγνωση

Πάνω από 700 συλλήψεις σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις στη Ρωσία - Δείτε βίντεο

Οι Ρώσοι «πήραν» τη Χερσώνα - Συνεχείς εκρήξεις στο Κίεβο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης