Συνελήφθη ο 21χρονος που λήστεψε και ξυλοκόπησε την 80χρονη στο Αιγάλεω

Συνελήφθη ο 21χρονος που λήστεψε και ξυλοκόπησε την 80χρονη στο Αιγάλεω

Το χρονικό του εφιαλτικού σκηνικού - Συγκατηγορούμενοι είναι μια 39χρονη ημεδαπή, καθώς και άγνωστος δράστης

Στιγμιοτυπο_2022-02-24__2_05_02_μμ
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο 21χρονός ληστής που το μεσημέρι της 13ης Φεβρουαρίου εισέβαλε στο σπίτι 80χρονης στο Αιγάλεω και αφού την ξυλοκόπησε στη συνέχεια της άρπαξε τα σκουλαρίκια σκίζοντας τα αυτιά της. Ένα αδιανόητο περιστατικό ωμής βίας σε βάρος της ηλικιωμένης το οποίο η Αστυνομία κατάφερε με μεθοδική έρευνα να εξιχνιάσει και να φθάσει στους δράστες.

Ο 21χρονος συνελήφθη χθες το πρωί στον Ασπρόπυργο, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, του Τ.Α. Αιγάλεω και τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. ενώ συγκατηγορούμενοι είναι και 39χρονη ημεδαπή, καθώς και άγνωστος δράστης.

Ληστές ξυλοκόπησαν άγρια 80χρονη στην Αιγάλεω, της έσκισαν τα αυτιά για να της πάρουν τα σκουλαρίκια


Το εφιαλτικό συμβάν με θύμα την ηλικιωμένη άρχισε να ξεδιπλώνεται το μεσημέρι της 13ης Φεβρουαρίου. Το τρίο των ληστών, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 21χρονου, μετέβησαν στην οικία της ηλικιωμένης στην περιοχή του Αιγάλεω. Στη συνέχεια η 39χρονη αποβιβάσθηκε από το αυτοκίνητο και προσποιούμενη ότι θέλει νερό, έπεισε την παθούσα να εισέλθει στην οικία της, με αποτέλεσμα ο 21χρονος, εκμεταλλευόμενος την απουσία της, να εισέλθει εντός αυτής.

Ακολούθως ο 21χρονος, με χρήση σωματικής βίας και απειλή μαχαιριού, επιδεικνύοντας έντονη σκληρότητα, την ακινητοποίησε και απαίτησε να του παραδώσει χρήματα, αφαιρώντας ταυτόχρονα βιαίως από τα αυτιά της ζευγάρι σκουλαρίκια που φορούσε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της. Οι δράστες στη συνέχεια, επιβιβαζόμενοι στο όχημα, τράπηκαν σε φυγή. Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.




Ειδήσεις σήμερα:

Μπακαρί Χέντερσον: H δίκη για τη δολοφονία και η... εμπλοκή του Λευκού Οίκου


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Σε εξιδεικευμένο εργαστήριο στο εξωτερικό οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας


Πόλεμος στην Ουκρανία: Πολίτες μαζεύτηκαν στα καταφύγια μετά τη ρωσική εισβολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης