Λίμνη Περδίκκα: Ζωντανός ανασύρθηκε ο ένας από τους δυο που αναποδογύρισε η βάρκα - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δεύτερο

Λίμνη Περδίκκα: Ζωντανός ανασύρθηκε ο ένας από τους δυο που αναποδογύρισε η βάρκα - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δεύτερο

Άντρες της ΕΜΑΚ αναμένονται τις πρώτες πρωινές ώρες - Υπάλληλος στο Δήμο Εορδαίας εικάζεται ότι είναι το άτομο που αγνοείται και έχει ενεργό ρόλο στην αγωνιστική ερασιτεχνική αλιεία της περιοχής

κοζανη2
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας από τη λίμνη Περδίκκα, το ένα από τα δύο άτομα που βρέθηκαν μέσα στο νερό όταν η βάρκα τους αναποδογύρισε.

Τα δυο άτομα μετέβησαν στη λίμνη,  μετά απο καταγγελείες για παράνομη δραστηριότητα αλιείας (με δίχτυα).

Ο διασωθείς, που μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαίδας είναι εργαζόμενος στη θηροφυλακή, ενώ το δεύτερο άτομο, που έχει ενεργό ρόλο στην αγωνιστική ερασιτεχνική αλιεία της περιοχής, είναι υπάλληλος του Δήμου Εορδαίας, σύμφωνα με μαρτυρίες.

κοζανη1


Κατά τον έλεγχο  η βάρκα τους αναποδογύρισε για άγνωστη μεχρι στιγμής αιτία και ο θηροφύλακας κατάφερε και πιάστηκε στη βάρκα, ενώ άγνωστη παραμένει, μέχρι κι αυτή την ώρα η τύχη του δεύτερου ατόμου.

Οι έρευνες συνεχίζονται και τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται να συνδράμουν και άντρες της ΕΜΑΚ.

kozan.gr: Λίμνη Περδίκκα Εορδαίας


Κλείσιμο
Στο σημείο των ερευνών βρίσκεται τόσο ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, όσο κι ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας Κοσμάς Σιδηρόπουλος, ο οποίος μίλησε στο kozan.gr.

«Ειδοποιηθήκαμε στις 12:30 ότι κάποιοι αλίευαν παράνομα στη λίμνη. Ειδοποιήθηκε η θηροφυλακή που ήρθε για να τους ελέγξει και κατά τον έλεγχο η βάρκα ανατράπηκε. Ήταν δυο άτομα στη βάρκα. Ο ένας ανασύρθηκε και δεν είχε τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο άλλος αναζητείται. Αυτός που ανασύρθηκε ήταν της θηροφυλακής και ο αγνοούμενος νομίζουμε ότι είναι υπάλληλος του Δήμου Εορδαίας».

kozan.gr: Ώρα 03:00 π.μ.: Ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας


Aυτή είναι η βάρκα, που αναποδογύρισε στη Λίμνη Περδίκκα του Δήμου Εορδαίας. 

βαρκα


O εργαζόμενος στη θηροφυλακή, που ανασύρθηκε ζωντανός και το άλλο άτομο που αγνοείται κι είναι υπάλληλος στο Δήμο Εορδαίας, όταν μετέβησαν στο σημείο για να διερευνήσουν καταγγελία για παράνομη δραστηριότητα αλιείας βρήκαν εκεί τη συγκεκριμένη βάρκα, που ανήκε σε παράνομους αλιείς. Οι παράνομοι αλιείς, που είχαν ρίξει τα δίχτυα προηγουμένως και περίμεναν, όταν έγιναν αντιληπτοί παράτησαν τη βάρκα και τράπηκαν σε φυγή. Ο θηροφύλακας μαζί με το δεύτερο άτομο μπήκαν στη βάρκα για να βρουν το σημείο που οι παράνομοι αλιείς είχαν ρίξει τα δίχτυα τους.

Πηγή: kozan.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Διπλωματικό «σπριντ» για την Ουκρανία, αλλά οι ΗΠΑ επιμένουν: «Ο Πούτιν έχει αποφασίσει να εισβάλει»

Απίστευτος εκβιασμός με revenge porn στην Καρδίτσα - Απήγαγαν, ξυλοκόπησαν, γύμνωσαν και διέσυραν 26χρονη

Survivor: Ο Σάκης Αρσενίου στον τάκο και τα... μαγειρέματα σε κόκκινους και μπλε - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης