Πορεία κατά τουυποχρεωτικού εμβολιασμού πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Κυριακής αρνητές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι αρνητές του υποχρεωτικού εμβολιασμού είχαν συγκεντρωθεί αρχικά στον Λευκό Πύργο, από όπου και ξεκίνησαν την πορεία τους σε κεντρικούς δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα κατά των εμβολίων και της κυβέρνησης.
Η πορεία κινήθηκε μέσω των οδών Παύλου Μελά, Τσιμισκή, Αγίας Σοφίας, Λεωφόρο Νίκης και κατέληξε στην πλατεία του Λευκού Πύργου.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.