Τον φόβο ότι μπορεί να μην σώθηκαν όλοι οι επιβάτες από την πυρκαγιάπου ξέσπασε στο πλοίο Euroferry Olympia εξέφρασε επιβάτης του επιβατηγού-οχηματαγωγού που τυλίχθηκε στις φλόγες σήμερα τα ξημερώματα κοντά στην Κέρκυρα.
«Μας ξύπνησαν 4.30 ώρα το βράδυ και είδαμε ότι η φωτιά ξεκίνησε από το γκαράζ και επεκτάθηκε γρήγορα. Είμαστε στις σωσίβιες λέμβους, συγκεκριμένα σε αυτή που βρίσκομαι είμαστε 140 άτομα. Φοβάμαι ότι δεν έχουν σωθεί όλοι γιατί πρέπει να υπήρχαν άτομα που κοιμόντουσαν στο γκαράζ», ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο κ. Νάσος που βρισκόταν στο πλοίο.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chywl4txd6q9)
Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση περισυλλογής των διασωθέντων και μεταφοράς τους στην Κέρκυρα.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.