Κρατούμενος απέδρασε από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»
Πρόκειται για άνδρα που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως
Ένας κρατούμενος απέδρασε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ο άνδρας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως όπου και κρατείτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 22χρονο αλοδαπό ο οποίος έπασχε από αιματολογικό νόσημα και είχε συμπτώματα λοίμωξης Covid-19. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εξέτασης στο Τμήμα Επειγόντων κατάφερε να ξεφύγει της προσοχής των αστυνομικών και να αποδράσει.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.