Ασέλγεια σε 11χρονη στην Κρήτη: Στον Εισαγγελέα ο 58χρονος θείος - Στο νοσοκομείο η ανήλικη
Το ανήλικο κορίτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου παρακολουθείται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ αναμένεται να εξεταστεί τόσο από ιατροδικαστή όσο και από ειδικούς ψυχολόγους
Στον Εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Νεαπόλεως βρίσκεται ο 58χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε εις βάρος της 11χρονης ανιψιάς του.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 58χρονος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί καθώς δεν έχει βρει ακόμα δικηγόρο.
Παράλληλα το ανήλικο κορίτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου παρακολουθείται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ αναμένεται να εξεταστεί τόσο από ιατροδικαστή όσο και από ειδικούς ψυχολόγους.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη την Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου, και βαρύνεται με τις κατηγορίες της κακοποίησης και ασέλγειας σε ανήλικο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το κοριτσάκι ζούσε στο ίδιο σπίτι με τον 58χρονο και είχε αναλάβει την κηδεμονία της καθώς ο πατέρας του έχει πεθάνει και η μητέρα δεν είναι σε θέση να το μεγαλώσει.
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.