Δολοφονία Άλκη: Σουγιάς εντοπίστηκε στο ΙΧ του «Ντίνου», που οδηγούσε το τρίτο όχημα τη νύχτα της επίθεσης

Δολοφονία Άλκη: Σουγιάς εντοπίστηκε στο ΙΧ του «Ντίνου», που οδηγούσε το τρίτο όχημα τη νύχτα της επίθεσης

Πρόκειται για τον 12ο δράστη της επίθεσης, ο οποίος κατέθετε σήμερα επί έξι ώρες στους αστυνομικούς - Το αιχμηρό αντικείμενο βρέθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου

αλκγης
Έναν.. σουγιά εντόπισαν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες στο ΙΧ του 22χρονου, ο οποίος παραδόθηκε σήμερα το πρωί στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Όπως έγραψε πρώτο το GRTimes, o 22χρονονος παραδόθηκε σήμερα (14/2) το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον 12ο φερόμενο ως δράστη της δολοφονικής επίθεσης κατά του 19χρονου Άλκη και των φίλων του, ο οποίος οδηγούσε το τρίτο όχημα τη νύχτα της επίθεσης και αύριο (15/2) αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος έφτασε μαζί με το όχημά του, στο Αστυνομικό Μέγαρο περίπου στις 08:30 το πρωί και το έθεσε στη διάθεση των αστυνομικών προς έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο όχημα τον σουγιά. Άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα αν χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εκείνη τη νύχτα.

Ωστόσο, ο 22χρονος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή σε αυτή. Κατά τη διάρκεια της εξάωρης κατάθεσής του στους αστυνομικούς, παραδέχεται ότι οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη Καμπανού και της παρέας του στη Χαριλάου, ωστόσο αρνείται κάθε εμπλοκή στο μοιραίο επεισόδιο.

Ειδήσεις σήμερα:

H συγκλονιστική αγκαλιά ανάμεσα στη μάνα Τοπαλούδη και τη μάνα της Γαρυφαλλιάς

Ουκρανοί στρατιώτες σκότωσαν δύο Έλληνες ομογενείς κοντά στα σύνορα με την Ρωσία - Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Μέτρα για την πανδημία: Χαλάρωση εισηγείται η κυβέρνηση - Και για όρθιους η διασκέδαση - Με πληρότητα άνω του 50% τα γήπεδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης