Κυψέλη: Ξεσπά ο παππούς του 7χρονου - «Θέλω να πάρω τα οστά του εγγονού μου να τα θάψω»

Κυψέλη: Ξεσπά ο παππούς του 7χρονου - «Θέλω να πάρω τα οστά του εγγονού μου να τα θάψω»

«Να μη φτάσει η κόρη μου να μπει σε εργαλειοθήκη όταν πεθάνει», λέει ο ίδιος - «Δεν γνώριζα τίποτα, ούτε πού μένουν»

kypseli-spiti-7xronos3
Για τον μαρτυρικό θάνατο του 7χρονου στην Κυψέλη μίλησε ο παππούς του δολοφονημένου παιδιού λέγοντας πως ο ίδιος δεν γνώριζε τι συνέβαινε στο σπίτι-κολαστήριο και πως όταν τελειώσει η διαδικασία επιθυμεί να πάρει τα οστά του εγγονού και να τα θάψει.

«Λυπάμαι για το παιδάκι… Λυπάμαι για το αγγελούδι. Όταν ήταν έξι μηνών εγώ ήμουν ναυτικός. Έξι μηνών το πήρε η μητέρα του και έφυγε. Δεν γνώριζα τίποτα, ούτε που μένουν. Εγώ έχω μεγαλώσει στον Πειραιά και τα τελευταία χρόνια τελείως συμπτωματικά έχω έρθει εδώ στην περιοχή. Δεν γνώριζα ούτε που μένει, ούτε με ποιον ζει ούτε τι έχει κάνει στη ζωή της η κοπέλα. Την είχε πάρει η μητέρα της και είχαν φύγει. Αυτό που έμαθα με συγκλόνισε… Συγκλονίστηκα… Πήρα τηλέφωνο στην Ασφάλεια και όταν τελειώσει η διαδικασία τους είπα να με ενημερώσουν για να έρθω να πάρω τα κοκαλάκια του σε μία εκκλησία. Για να ησυχάσει και η ψυχούλα του», ανέφερε μιλώντας στον Alpha.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chvt4dlhmzq9-sf)


Ο άνδρας επισήμανε ότι η κόρη του όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε έρθει σε επαφή μαζί του και καταδικάζει τη στάση της. «Είναι καταδικαστέα η πράξη της. Πριν φτάσουν σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να τον είχε καταγγείλει από την εποχή που κακοποιούσε τα παιδιά. Την κατηγορώ που δεν είχε καταγγείλει την κακοποίηση των παιδιών όχι για τον θάνατο του παιδιού».
5509344
Χαρακτήρισε από την άλλη ευτυχές το γεγονός ότι το κοριτσάκι, το μεγαλύτερο παιδί της κόρης του είναι σε ανάδοχη οικογένεια…

Κλείσιμο
Οσο για το τι θα ήθελε να πει στην κόρη του τόνισε: «Να μην φτάσει όταν πεθάνει να την βάλουν μέσα σε μια εργαλειοθήκη».
5509345
Η αδερφή του 7χρονου ζητούσε βοήθεια από τη δασκάλα της για να βρεθεί ο μικρός Ανδρέας


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη από τον 33χρονο Πολωνό σύντροφο της μητέρας του.

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες. Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μάς έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», είπε ο 33χρονος.

Η κραυγή αγωνίας από την 10χρονη


Η 10χρονη αδερφή του άτυχου Ανδρέα, όταν πήγαινε Δ΄Δημοτικού είχε ενημερώσει τη δασκάλα της για την εξαφάνιση του αδερφού της. Η εκπαιδευτικός με τη σειρά της ενημέρωσε τη διευθύντρια του σχολείου η οποία τελικά απευθύνθηκε στην ΕΛ.ΑΣ.

Αυτή, σύμφωνα με το Star, δεν ήταν η μοναδική φορά που η αδελφή του Ανδρέα σήμανε καμπανάκι για την τύχη του αδερφού της καθώς, κατά την ίδια πηγή, επέμεινε και στους ανάδοχους γονείς της για την εξαφάνιση με αποτέλεσμα αυτοί να απευθυνθούν εκ νέου στην ΕΛΑΣ. Η Αστυνομία είχε διαπιστώσει ότι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών ήταν σε ψυχιατρική κλινική, γεγονός που σήμανε συναγερμό καθώς δεν θα μπορούσε ο ίδιος να έχει μαζί του τον 7χρονο, όπως επέμενε να ισχυρίζεται η σύζυγός του και μητέρα του αγοριού.

«Θέλω να τον σκοτώσω»

Σοκαρισμένος δήλωσε και ο πατέρας του 7χρονου Αντρέα που δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του το 2017, σε ηλικία μόλις 7 ετών. Ο βιολογικός πατέρας, βρίσκεται στην Πολωνία τα τελευταία χρόνια, χωρίς να έχει καμία επικοινωνία με τα δύο του παιδιά.

Μάλιστα, δεν ήταν καν ενήμερος ότι η κόρη του έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια. «Θέλω να τον σκοτώσω», δηλώνει ο πατέρας για τον σύντροφο της πρώην συζύγου του. Πρόσθεσε ότι ήταν μια καλή μητέρα η 29χρονη, περιγράφοντας ότι τα παιδιά πήγαιναν σχολείο και υπήρχε καλή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Είχε προσπαθήσει, όπως είπε, να επικοινωνήσει μαζί της με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς όμως να λάβει καμία απάντηση.

Ειδήσεις σήμερα:

To ελληνικό χωριό της Ουκρανίας, που θρηνεί δύο νεκρούς ομογενείς

Times: Πώς η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει στην επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Τηλεδιάσκεψη Μισέλ με Μητσοτάκη: Μία επιθετική ενέργεια από τη Ρωσία θα επέφερε σοβαρές συνέπειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης