Χαλκίδα: Θρίλερ με ανθρώπινο κρανίο που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα
Ζευγάρι ενοικιαστών το βρήκε πάνω στο κρεβάτι, όταν πήγαν να καθαρίσουν το σπίτι - Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα
Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι νέοι ενοικιαστές ενός διαμερίσματος στη Χαλκίδα το πρωί της Κυριακής, όταν πήγαν για καθαρίσουν τον χώρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, το ζευγάρι ενοίκων πήγε στο διαμέρισμα χθες το πρωί για να καθαρίσει το σπίτι, και τότε βρήκαν ένα ανθρώπινο κρανίο τυλιγμένο με μια κουβέρτα πάνω στο κρεβάτι.
Έντρομοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας έφτασαν στο σημείο και εξέτασαν τους χώρους, ενώ πήραν φωτογραφίες από το κρανίο, το οποίο απεστάλη για ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση.
Στο συγκεκριμένο δωμάτιο κατοικούσε μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο ένας 40χρονος Έλληνας, στον οποίο έγινε έξωση γιατί δεν πλήρωνε τα ενοίκια. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έχει αποχωρήσει από το δωμάτιο από τα τέλη Νοεμβρίου και αγνοούσε την ύπαρξη του κρανίου.
Από την Ασφάλεια Χαλκίδας εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, θα περιμένουν όμως τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να προχωρήσουν ουσιαστικά τις έρευνες και να βρεθεί σε ποιον ανήκει και πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο χώρο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.