Χαλκίδα: Θρίλερ με ανθρώπινο κρανίο που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα

Χαλκίδα: Θρίλερ με ανθρώπινο κρανίο που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα

Ζευγάρι ενοικιαστών το βρήκε πάνω στο κρεβάτι, όταν πήγαν να καθαρίσουν το σπίτι - Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα

astynomia_123
Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα  βρέθηκαν οι νέοι ενοικιαστές ενός διαμερίσματος στη Χαλκίδα το πρωί της Κυριακής, όταν πήγαν για καθαρίσουν τον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, το ζευγάρι ενοίκων πήγε στο διαμέρισμα χθες το πρωί για να καθαρίσει το σπίτι, και τότε βρήκαν ένα ανθρώπινο κρανίο τυλιγμένο με μια κουβέρτα πάνω στο κρεβάτι.

Έντρομοι  ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.  Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας έφτασαν στο σημείο και εξέτασαν τους χώρους, ενώ πήραν φωτογραφίες από το κρανίο, το οποίο απεστάλη για ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση.

Στο συγκεκριμένο δωμάτιο κατοικούσε μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο ένας 40χρονος Έλληνας, στον οποίο έγινε έξωση γιατί δεν πλήρωνε τα ενοίκια. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έχει αποχωρήσει από το δωμάτιο από τα τέλη Νοεμβρίου και αγνοούσε την ύπαρξη του κρανίου.

Από την Ασφάλεια Χαλκίδας εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, θα περιμένουν όμως τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να προχωρήσουν ουσιαστικά τις έρευνες και να βρεθεί σε ποιον ανήκει και πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο χώρο.


Ειδήσεις σήμερα:

H συγκλονιστική αγκαλιά ανάμεσα στη μάνα Τοπαλούδη και τη μάνα της Γαρυφαλλιάς

Ουκρανοί στρατιώτες σκότωσαν δύο Έλληνες ομογενείς κοντά στα σύνορα με την Ρωσία - Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Μέτρα για την πανδημία: Χαλάρωση εισηγείται η κυβέρνηση - Και για όρθιους η διασκέδαση - Με πληρότητα άνω του 50% τα γήπεδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης