Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αποζημιώσεις για ζημιές αυτοκινήτων λόγω πτώσης δέντρων και στον Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι
Άλλος ένας δήμος της Αττικής, από αυτούς που επλήγησαν προ ημερών από τηνκακοκαιρία «Ελπίδα», ο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, θα αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες οχημάτων που υπέστησαν ζημιές από πτώση δέντρων και κλαριών σε δημόσιους χώρους ή σε οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς του.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση στο κεντρικό Πρωτόκολλο του Δήμου, ώστε να συμπληρωθεί ο σχετικός φάκελος, και ακόμη αναφορά τού συμβάντος από την Τροχαία ή την Πυροσβεστική, φωτογραφίες τού συμβάντος, όπου σε περίπτωση αυτοκινήτου θα πρέπει να φαίνεται και ο αριθμός κυκλοφορίας του, φωτοτυπία Δελτίου Ταυτότητας του ιδιοκτήτη του οχήματος, άδειας κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο του οχήματος, τιμολόγιο ή απόδειξη στο όνομα του ιδιοκτήτη τού οχήματος για το ύψος της ζημιάς, όπου θα πρέπει να αναγράφεται και ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος και βεβαίωση της Υπηρεσίας Πρασίνου (κατόπιν αίτησης στο Πρωτόκολλο της κάθε κοινότητας του Δήμου προκειμένου να εκδοθεί).
Σημειώνουμε πως μέχρι τώρα στην Αττική, έχουν επίσης ανακοινώσει αποζημιώσεις οχημάτων από την πτώση δέντρων σε δημόσιους χώρους, λόγω της κακοκαιρίας, οι δήμοι Γλυφάδας, Ζωγράφου, Βριλησσίων, Ηλιούπολης, Αγίας Παρασκευής και Παπάγου-Χολαργού.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»