Χαρδαλιάς: Με επίσκεψη σε μονάδες και επιτηρητικά φυλάκια σε Σύμη και Κω έκλεισε την περιοδεία του

Χαρδαλιάς: Με επίσκεψη σε μονάδες και επιτηρητικά φυλάκια σε Σύμη και Κω έκλεισε την περιοδεία του

Ολοκληρώθηκε σήμερα η τετραήμερη περιοδεία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας σε 17 ακριτικά νησιά του Αιγαίου - Βρέθηκε στα φυλάκια «Σκαμανδρίου» και «Αγ. Φανουρίου»

χαρδαλιας
Μονάδες και επιτηρητικά φυλάκια στην Κω και τη Σύμη επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ολοκληρώνοντας την τετραήμερη περιοδεία του σε σχηματισμούς των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, σε δεκαεπτά ακριτικά νησιά του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε:

- Το Στρατηγείο της 80ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) , το επιτηρητικό φυλάκιο «ΣΚΑΝΔΑΡΙΟΥ» στην Κω, καθώς και το παράκτιο περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού «ΑΝΤΩΝΙΟΥ», που ελλιμενίζεται στο λιμάνι του νησιού.

- Τη Σύμη, όπου επισκέφθηκε την έδρα της Διοίκησης Άμυνας της Νήσου (ΔΑΝ) και το επιτηρητικό φυλάκιο «ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ». Κατά την παραμονή του στο νησί συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης & Καστελλορίζου Χρυσόστομο και το δήμαρχο Σύμης Ελευθέριο Παπακαλοδούκα.

Κλείσιμο
Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης.

Δείτε φωτογραφίες:

χα1
χα2

χα3
χα4

χα5
χα6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης