Σύγχρονη «Μήδεια» στην Κυψέλη: Ανατριχιαστικές εικόνες από τη λάρνακα που έθαψαν τον 7χρονο και την εργαλειοθήκη

Σύγχρονη «Μήδεια» στην Κυψέλη: Ανατριχιαστικές εικόνες από τη λάρνακα που έθαψαν τον 7χρονο και την εργαλειοθήκη

Εκεί  εντοπίστηκαν δύο σακούλες με τα οστά του 7χρονου, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο - Η 29χρονη μητέρα έχει συλληφθεί - Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

λαρνακα
Ανατριχιαστικές εικόνες από τη λάρνακα στην οποία η Μήδεια της κυψέλης και ο Πολωνός σύντροφός της έθαψαν τον 7χρονο αλλά και την εργαλειοθήκη στην οποία τοποθέτησαν αργότερα τα οστά του έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Το αδιανόητο έγκλημα διαπράχθηκε το 2017, όταν ο 33χρονος Πολωνός συζούσε με την 29χρονη μητέρα του παιδιού σε δώμα οικίας στην Αθήνα. Τότε ο πατριός του αγοριού φέρεται να τον κακοποίησε σε σημείο  να χάσει τη ζωή του. Μπροστά στο αποτρόπαιο περιστατικό ήταν παρούσα και η 29χρονη «Μήδεια», η οποία δεν εμπόδισε τον εραστή της να «ολοκληρώσει» την εγκληματική ενέργειά του.

Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι έθαψαν το άψυχο σώμα του παιδιού σε λάρνακα στη σκεπή του δώματος, που έφτιαξε ο 33χρονος.   Φεύγοντας από το σπίτι όπου διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία ο 33χρονος τοποθέτησε την σορό σε εργαλειοθήκη που πήρε μαζί του. Όταν μεταφέρθηκαν στο διαμέρισμα στην Κυψέλη, τοποθέτησαν την εργαλειοθήκη σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ στην βεράντα του σπιτιού.

Ύστερα από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην οικία του ζεύγους παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, εντοπίστηκαν μέσα στην εργαλειοθήκη τα όστα του 7χρονου που βρήκε μαρτυρικό θάνατο πριν από πέντε χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 7χρονου ημεδαπού.

Κατηγορούμενοι ως δράστες είναι η 29χρονη μητέρα του και ο 33χρονος σύντροφός της.

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 7χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε αρχές του 2017 στην Αθήνα.

Κλείσιμο
Κατηγορούμενοι ως δράστες είναι η 29χρονη μητέρα του και ο 33χρονος σύντροφός της.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 33χρονος που συζούσε με την 29χρονη σε δώμα οικίας στην Αθήνα, κακοποίησε τον 7χρονο με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του ανωτέρω περιστατικού ήταν παρούσα και η 29χρονη, η οποία δεν προέβη σε καμία ενέργεια προκειμένου να αποτρέψει την ανθρωποκτονία.

Στη συνέχεια ο 33χρονος έφτιαξε στη σκεπή του δώματος, αυτοσχέδια κατασκευή όπου τοποθέτησε τη σωρό του 7χρονου.

Φεύγοντας από το σπίτι που διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία ο 33χρονος τοποθέτησε την σορό σε εργαλειοθήκη που πήρε μαζί του.

Ακολούθως ενοικίασε διαμέρισμα στην Αθήνα και τοποθέτησε την εργαλειοθήκη σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σήμερα το πρωί διενεργήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού έρευνα στο ανωτέρω διαμέρισμα και ανευρέθη στον αποθηκευτικό χώρο καναπέ, στη βεράντα του διαμερίσματος, εργαλειοθήκη που περιείχε δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά.

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και συνελήφθη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία και εξεδόθη ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη η 29χρονη.

Δείτε τις φωτογραφίες:


12022022gadaexihniasi001
12022022gadaexihniasi002
Μέσα σε αυτή την εργαλειοθήκη εντοπίστηκαν τα οστά του 7χρονου αγοριού
12022022gadaexihniasi003
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης