ΑΣΕΠ: Εκτός λειτουργίας το asep.gr με κωδικούς taxisnet το Σαββατοκύριακο

ΑΣΕΠ: Εκτός λειτουργίας το asep.gr με κωδικούς taxisnet το Σαββατοκύριακο

Οδηγίες για εναλλακτική είσοδο

Epidomata_arxeio
Δεν θα λειτουργούν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ από σήμερα το απόγευμα έως και την Κυριακή.

Για όλο σχεδόν το Σαββατοκύριακο, δεν θα είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες, εγγραφής και σύνδεσης χρηστών μέσω Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ., της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ποιο συγκεκριμένα, οι συγκεκριμένες υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμες από σήμερα, Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 έως και το απόγευμα της Κυριακής 13 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 18:00.

Το δελτίο Τύπου

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, οι υπηρεσίες, της ιστοσελίδας του, εγγραφής και σύνδεσης χρηστών μέσω Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. δεν θα είναι διαθέσιμες από ώρα 17:00 της Παρασκευής 11-2-2022 έως και ώρα 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 13-2-2022.

Για χρήστες που έχουν εγγραφεί μέσω Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. μπορούν στη φόρμα «Είσοδος Μέλους» να πατήσουν «Ξέχασα τον κωδικό μου» ώστε να τους αποσταλεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης προκειμένου να εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ.

Προσοχή: Η παραπάνω ενέργεια είναι εφικτή μόνο αν έχει καταχωρισθεί ορθά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στο Μητρώο των υποψηφίων. Σε διαφορετική περίπτωση είναι δυνατή η υποβολή ερωτήματος εδώ.

Κλείσιμο
Οι υποψήφιοι που δεν έχουν εγγραφεί έως τώρα στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, κατά τις ως άνω ημερομηνίες και ώρες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την «Εγγραφή Νέου Χρήστη» μέσω της ιστοσελίδας του.

Βρείτε τις οδηγίες για εναλλακτική είσοδο, ΕΔΩ


Ειδήσεις σήμερα:

Για παιδοφιλία κατηγορείται γνωστός ροκ καλλιτέχνης κορυφαίας ελληνικής μπάντας

Ουκρανία: Ο επεισοδιακός διάλογος Λαβρόφ - Τρας για την Ουκρανία που «πάγωσε» την Ευρώπη

Άγιος Παΐσιος: Eντυπωσίασε η νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης