Το ζήτημα αντιμετώπισης της οπαδικής βίας αλλά και της απονομής της Δικαιοσύνης προϋποθέτει την συμμετοχή πολλών παραγόντων προκειμένου να φτάσουμε στην εξαφάνιση θλιβερών φαινομένων δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.
Δεσμεύθηκε για την αυστηροποιηση των σχετικών διατάξεων του ποινικού κώδικά προκειμένου να μην υπάρχει αναστολή εκτέλεσής ποινής και να μπαίνουν περιοριστικοί όροι από την πρώτη στιγμή.
Προανήγγειλε επίσης ότι μέχρι το 2025 θα έχουμε ψηφιακή Δικαιοσύνη.
Ερωτηθείς σχετικά δήλωσε ότι δεν υπάρχει συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου και η κυβέρνησή είναι προσηλωμένη στους στόχους που έθεσε για να φέρει την πραγματική ανάπτυξη στην ελληνική οικονομία.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.