Ταυτοποιήθηκαν οι χούλιγκαν που ξυλοκόπησαν 41χρονο πατέρα στη Χαλκίδα

Ταυτοποιήθηκαν οι χούλιγκαν που ξυλοκόπησαν 41χρονο πατέρα στη Χαλκίδα

Ο 41χρονος πατέρας δέχτηκε επίθεση από πέντε αγνώστους που φορούσαν κουκούλες το βράδυ της περασμένης Τρίτης

astynomia1
Το "τσουνάμι" κατά της οπαδικής βίας που έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. μετά την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη, συνεχίστηκε και στην Χαλκίδα όπου ταυτοποιήθηκαν άλλοι τρεις από τους πέντε χούλιγκαν που είχαν ξυλοκοπήσει άγρια έναν 41χρονο, ενώ περίμενε να παραλάβει το παιδί του από προπόνηση σε σχολή kick boxing.

Ο 41χρονος πατέρας δέχτηκε επίθεση από πέντε αγνώστους που φορούσαν κουκούλες το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Οι δράστες άρχισαν να σπάνε το αυτοκίνητό του με σφυριά και ρόπαλα, στην συνέχεια τον χτύπησαν στο κεφάλι και αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε ένας συνεργός τους και εξαφανίστηκαν. Ο 41χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας και του έγιναν ράμματα.

Ένας από τους δράστες είχε συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, είχε αναγνωριστεί από το θύμα, αλλά δεν είχε αποκαλύψει την ταυτότητα των συνεργών του. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία τριών από αυτούς που είναι Έλληνες και ο ένας είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος, με το οποίο διέφυγαν από το σημείο της επίθεσης.

Σε βάρος και των τεσσάρων έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο πέμπτος της "παρέας" των χούλιγκαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «εξπρές» με πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις ανέμους, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

«Μηδενική ανοχή στην κυνικότητα»: Οι συμβολισμοί της αποπομπής Λιβανού και της διαγραφής Δούκα

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: Aπό «τρίτο πρόσωπο» βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης