Δολοφονία Άλκη: Ένταση και προπηλακισμοί στα δικαστήρια που οδηγούνται οι συλληφθέντες - Δείτε βίντεο

Δολοφονία Άλκη: Ένταση και προπηλακισμοί στα δικαστήρια που οδηγούνται οι συλληφθέντες - Δείτε βίντεο

Διεθνές ένταλμα για τον 20χρονο που διέφυγε στην Αλβανία - Οι συλληφθέντες «φωτογραφίζουν» έναν 21χρονο Έλληνα ως τον κύριο δράστη της δολοφονίας

alkis_prosagwgi_xr
Ένταση σημειώθηκε κατά την άφιξη των συλληφθέντων για τη δολοφονία του 'Αλκη Καμπανού στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης το πρωτί της Δευτέρας.

Όταν αστυνομικοί συνόδευσαν στα δικαστήρια κάποιους κατηγορούμενους με χειροπέδες και μαύρα ρούχα, κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος μπροστά από το δικαστικό μέγαρο, προπηλάκισε άτομα θεωρώντας ότι είναι οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου.

Πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι μπροστά από το δικαστικό μέγαρο θεώρησαν ότι πρόκειται για μέλη της ομάδας κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου, κινούμενοι απειλητικά εναντίον τους και βρίζοντας τους.

Δείτε βίντεο:

Ένταση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης-GRTimes.gr


«Τρέχουν» οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπάνου στη Θεσσαλονίκη.

Η ΕΛ.ΑΣ. «χτύπησε» το απόγευμα της Κυριακής συνέλαβε 8 ακόμα άτομα που φέρονται να συνδέονται με την υπόθεση της δολοφνίας, ενώ την ίδια στιγμή δείχνουν να είναι κοντά στη σύλληψη δυο ακόμη προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται. Οι 9 συνολικά συλληφθέντες είναι  ηλικίας 19 έως 23 ετών.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δύο πρόσωπα και εις βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ οι αστυνομικές αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους. Το ένα από αυτά τα δύο πρόσωπα είναι ο Αλβανός που φέρεται να διέφυγε στη χώρα του λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση.

Μέχρι στιγμής στη δικογραφία για τη δολοφονική επίθεση στη Χαριλάου, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του, 19 και 20 ετών, περιλαμβάνονται συνολικά 11 άτομα.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται η εφημερίδα «Μακεδονία», υπάρχουν αποδείξεις για όλους ότι συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση, καθώς και ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος μαχαίρωσε τον Άλκη και τον ρόλο που είχε ο καθένας.

«Φωτογραφίζουν» 21χρονο Έλληνα ως τον δολοφόνο

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ οι συλληφθέντες «φωτογραφίζουν» έναν 21χρονο Έλληνα, που είναι ανάμεσα σε εκείνους που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. ως τον κύριο δράστη της δολοφονίας.

Με εισαγγελική παραγγελία λαμβάνονται dna και αποτυπώματα για τη διασταύρωση με τα ευρήματα πάνω στο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία ώστε να γίνει η ταυτοποίηση. Δεν πρόκειται για σεσημασμένο και δεν υπήρχαν στη βάση της αστυνομίας τα αποτυπώματά του. Οσον αφορά στον 23χρονο που ήταν ο πρώτος που συνελήφθη, υποστηρίζουν ότι δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ενώ και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.


Ειδήσεις σήμερα:

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο και τις ποινές για την οπαδική βία

«Χαλάει» ο καιρός από σήμερα με συννεφιά και βροχές σε όλη τη χώρα - Χιονοπτώσεις στα ορεινά

Έως και 7 χρόνια στην ουρά για την επικουρική σύνταξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης