Ιερείς της Κρήτης συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγενίου Β’,το περασμένο Σάββατο, σε δείπνο που διοργάνωσαν μετά τον Εσπερινό.
Την χαρά της τοπικής Εκκλησίας δεκάδες κληρικοί αποφάσισαν να γιορτάσουν με φαγητό και τραγούδια!
Τη στιγμή βιντεοσκόπησε ο π. Σεραφείμ Κονίδης, που βρέθηκε στην Κρήτη μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο, τον Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο και άλλους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου, για να γίνουν μέτοχοι στην χαρά του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.