Επεισόδιο με Tούρκο ψαρά που απείλησε την ελληνική ακτοφυλακή ανοιχτά της Ίμβρου

Επεισόδιο με Tούρκο ψαρά που απείλησε την ελληνική ακτοφυλακή ανοιχτά της Ίμβρου

Το λιμενικό τον προειδοποίησε ότι έχει μπει σε ελληνικά χωρικά ύδατα και εκείνος φώναζε «είστε προδότες. Έλα να επέμβεις. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Δεν φοβάμαι κανέναν» ισχυριζόμενος ότι βρίσκεται σε διεθνή ύδατα

limeniko
Ένα νέο έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ ελληνικής ακτοφυλακής και Τούρκου ψαρά καταγράφηκε στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στα ανοιχτά της Ίμβρου.

Πρωταγωνιστής είναι ο τούρκος ψαράς, Ιλκέρ Ρέις, γνωστός για τα βίντεο που τραβάει στο κανάλι του στο Youtube.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ελληνικό λιμενικό τον προειδοποίησε πως είχε μπει στα ελληνικά χωρικά ύδατα και του ζήτησε να απομακρυνθεί. Ωστόσο εκείνος, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για διεθνή ύδατα, αρνήθηκε και προειδοποίησε αντίστοιχα τους Έλληνες λιμενικούς πως θα δουν τί θα πάθουν μόλις πλησιάσει η τουρκική ακτοφυλακή.

Τη σκηνή την έχει καταγράψει και αυτή τη φορά σε βίντεο που δημοσιεύτηκε και έχει γίνει viral.




Στις προειδοποιήσεις της ελληνικής ακτοφυλακής ο τούρκος ψαράς απαντά: «Ποιος είσαι εσύ! Έλα, αν σου βαστάει. Καλέσαμε το λιμενικό και σε λίγο θα έρθουν και θα το βάλετε στα πόδια. Είστε προδότες. Έλα να επέμβεις. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Δεν φοβάμαι κανέναν, αυτά είναι διεθνή ύδατα. Μη μου λες τίποτα» και τότε ο Έλληνας λιμενικός απείλησε ότι «θα βουλιάξω τη βάρκα σου».

Ο Τούρκος ψαράς απάντησε ότι «Τέτοιοι είστε» και λίγο μετά -αφού η λογομαχία συνεχίστηκε- το ελληνικό σκάφος έφυγε από την περιοχή.


Σε δηλώσεις του αργότερα ο Τούρκος ψαράς δήλωσε ότι τα καταγράφει για να δουν όλοι τί συμβαίνει στο Αιγαίο: «Αυτοί οι τύποι το κάνουν συνέχεια. Υπάρχει όριο 6 μιλίων. Αυτό το κάνουν συνέχεια. Δεν κάναμε ποτέ βήμα πίσω. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Αν ξεφύγουμε, η πρόκληση θα είναι δική τους. Μιλάνε έτσι και μετά το βουλώνουν. Ακόμη κι αν δεν ψαρεύουμε, εμείς είμαστε πάντα εδώ. Αυτό θα το ακούσουν όλοι. Εδώ δεν είναι δική τους θάλασσα».


Ειδήσεις σήμερα:

Σταϊκούρας: Ποιοι θα πληρώσουν λιγότερο ΕΝΦΙΑ και σε πόσες δόσεις - Αναλυτικά οι αλλαγές

Τα κινητά τηλέφωνα και το DNA θα «μιλήσουν» τώρα μετά τις αρνητικές τοξικολογικές της Γεωργίας Μπίκα

Τζουμέρκα: Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου που σκοτώθηκε - Ξεψύχησε στα χέρια μου, δεν μπόρεσα να σώσω το αγόρι μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης