ΑΧΕΠΑ: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά από καταγγελία για «κορωνοπάρτι»

ΑΧΕΠΑ: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά από καταγγελία για «κορωνοπάρτι»

Η καταγγελία έγινε από τον πρόεδρο των εργαζομένων, που υποστηρίζει ότι έγινε «κορωνοπάρτι» μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της πίτας – Θα διερευνηθεί αν τηρήθηκαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού 

axepa_1
Την παρέμβαση της εισαγγελίας προκάλεσε η καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Χαράλαμπος Κοροξενός για «κορωνοπάρτι» που έγινε μέσα στο νοσοκομείο με αφορμή εκδήλωση κοπής πίτας.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παραγγέλθηκε προκαταρκτική έρευνα από την αστυνομία για να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας. Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστεί εάν τηρήθηκαν τα υγειονομικά μέτρα, ενώ το αδίκημα που διερευνάται είναι αυτό της παραβίασης των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Διαψεύδει την καταγγελία ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ

Σύμφωνα με τον κ Κοροξενό, η διοίκηση του Νοσοκομείου αποφάσισε να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα κάνοντας παράλληλα κι ένα πάρτι στο οποίο συμμετείχαν 120 άτομα, σε κλειστό χώρο και χωρίς να τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Από την πλευρά του ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης, διέψευσε την καταγγελία υποστηρίζοντας πως δεν έγινε κανένα τέτοιο πάρτι και ότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τηρήθηκαν ευλαβικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.



Ειδήσεις σήμερα:

«Έλλειμμα ηγεσίας και κρίσης» επικαλείται η έκθεση της Σου Γκρέι για τα κορωνοπάρτι του Τζόνσον


«Ήταν θύμα φονικής ενέδρας»: Η ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών του Άρη για τη δολοφονία του 19χρονου


Άδωνις για σόου Πολάκη: «Του καταθέτω αγωγή - Λύνουμε τις διαφορές μας θεσμικά και όχι με... τσίγκινα σωβρακάκια!» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης