Gay γάμοι στην Κρήτη

Gay γάμοι στην Κρήτη

Tα χνάρια της Τήλου ακολουθεί η Χερσόνησος. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της τουριστικής περιοχής της Κρήτης, μεγάλο τουριστικό γραφείο, με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει ζητήσει επισήμως από το δήμο άδεια για την τέλεση γάμων ετεροφυλόφιλων, αλλά και ομοφυλόφιλων.

Gay γάμοι στην Κρήτη
Tα χνάρια της Τήλου ακολουθεί η Χερσόνησος. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της τουριστικής περιοχής της Κρήτης, μεγάλο τουριστικό γραφείο, με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει ζητήσει επισήμως από το δήμο άδεια για την τέλεση γάμων ετεροφυλόφιλων, αλλά και ομοφυλόφιλων, καθώς σκοπεύει να διοργανώνει θεματικά ταξίδια στο νησί.

Ο δήμαρχος Χερσονήσου, Ζαχαρίας Δοξαστάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, χαρακτήρισε "πρόκληση" το αίτημα του γραφείου, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ένα άτυπο δημοψήφισμα ανάμεσα στους κατοίκους της Χερσονήσου, προκειμένου για το θέμα αυτό να τοποθετηθεί η τοπική κοινωνία, η Εκκλησία και άλλοι φορείς, πλην του δημοτικού συμβουλίου.

Το τουριστικό γραφείο που ειδικεύεται σε gay γάμους ανήκει σε έναν Έλληνα και μια Βρετανίδα και έχει την έδρα του στο Λουξεμβούργο, ενώ στην ιστοσελίδα της "επιχείρησης" αναφέρεται ότι σχεδιάζεται η τέλεση πολιτικών γάμων (μεταξύ ομοφυλόφιλων και ετεροφυλόφιλων), αλλά και βαπτίσεων στην Κρήτη.

Διαβάστε περισσότερα στοιχεία στο cretalive.gr, εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης