Σοκαριστική αποπλάνηση 14χρονης από 40χρονο: Συνελήφθη ο δράστης - Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Σοκαριστική αποπλάνηση 14χρονης από 40χρονο: Συνελήφθη ο δράστης - Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Οικογενειακός φίλος του 14χρονου κοριτσιού ήταν ο 40χρονος - Μια φωτογραφία που ανέβασε η μικρή από ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας ενεργοποίησε τους γονείς της που ειδοποίησαν την αστυνομία

police_ypothesi_apoplanisis
Μια φωτογραφία στα social media που ανέβασε μέσα απο δωμάτιο ξενοδοχείου ημιδιαμονης 14χρονη μαθήτρια οδήγησε στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη 40χρονου άνδρα.

Συμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, σχημάτισε δικογραφία καθώς ο 40χρονος άνδρας φέρεται να ήταν οικογενειακός φίλος της μικρής και εκμεταλλεύτηκε αυτή την ιδιότητά του για να παρασύρει το παιδί σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας.

Η σύλληψη έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής και το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φύγει από το σπίτι του στα Δυτικά Προάστια από το Σάββατο, προκειμέμνου να μεταβούν με τον 40χρονο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Η μικρή ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το δωμάτιο στα social media, με αποτέλεσμα να το δουν οι γονεις της, να καταθέσουν μήνυση στο αστυνομικό τμήμα και να ειδοποιήσουν και την υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων της Aσφάλειας Aττικής.

Οι αστυνομικοί ενήργησαν άμεσα και μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο που η μικρή είχε ποστάρει στα social media, έπιασαν επ' αυτοφόρω τον 40χρονο σάτυρο και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο συλληφθείς, ο οποίος διαμένει επίσης στα δυτικά προάστια, γνώριζε το κοριτσάκι από την οικογένειά της, κάτι που εκμεταλλεύτηκε για να την παρασύρει.

Σήμερα οδηγηθηκε στον ανακριτή, οπου αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στη Γαλλία - Βρήκαν νεκρό 10χρονο μέσα σε βαλίτσα, βασική ύποπτη η μητέρα του

Εισαγγελική παρέμβαση για 41χρονη που κυοφορούσε νεκρό έμβρυο για δέκα μέρες

Κρήτη, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα «στοχοποιούν» οι καταιγίδες από το πρωί του Σαββάτου, λέει ο Λαγουβάρδος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης