Διέρρηξαν 53 εκκλησίες και επιχειρήσεις σε όλη την Κρήτη!
Προκαλούσαν στους «στόχους» τους σημαντικές φθορές
Μάνος Τσαγκαράκης
«Αδυναμία» στις εκκλησίες είχαν δυο ιερόσυλοι, ένας 39χρονος Έλληνας και ένας 35χρονος αλλοδαπός, αλλά χτυπούσαν και επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές σε όλη την Κρήτη, όπου δρούσαν από τον περασμένο Ιούλιο ως την Δευτέρα. Στο διάστημα των περίπου επτά μηνών, διέπραξαν 53 διαρρήξεις!
Οι δεκάδες υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρεθύμνης, οι οποίοι αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν από τις εκκλησίες και τις επιχειρήσεις , στις οποίες οι δράστες είχαν προκαλέσει και σημαντικές φθορές. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους.
Αλλοδαπός ξάφρισε πορτοφόλι από αυτοκίνητο
Δέκα ημέρες μετά την κλοπή ενός πορτοφολιού το οποίο περιείχε 100 ευρώ και προσωπικά έγγραφα από ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην Άρτα, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. Όμως, ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.