Κάτω Πατήσια: Νέα καταγγελία για τον ιερέα - Κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικη κοπέλα που κρατούσε το μωρό του!
Φέρεται ότι έστελνε ακατάλληλο υλικό και ζητούσε από την ανήλικη να κάνει το ίδιο - Την έπαιρνε μάλιστα μαζί του ακόμα και στις διακοπές με την οικογένειά του, ενώ επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του, ενώ ήταν εκεί και η παπαδιά - Η ίδια, 18 ετών σήμερα, λέει ότι είχαν «σχέση» με τη θέλησή της
Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες καταγγελίες για τον ιερέαστα Κάτω Πατήσια, που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης.
Πέραν της κοπέλας, που ξεκίνησε τον χορό των αποκαλύψεων, μια άλλη οικογένεια προχώρησε σε καταγγελίες.
Σύμφωνα με τον Alpha, ο ιερέας φέρεται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την μπέμπι σίτερ που κρατούσε το μωρό του, ενώ αυτή ήταν 15,5 ετών.
Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, φέρεται ότι της έστελνε ακατάλληλο υλικό και ζητούσε από την ανήλικη να κάνει το ίδιο. Την έπαιρνε μάλιστα μαζί του ακόμα και στις διακοπές με την οικογένειά του, ενώ επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του ενώ ήταν εκεί και η παπαδιά.
Από την πλευρά της, η 18χρονη σήμερα νεαρή υποστηρίζει ότι είχαν «σχέση» με τη θέλησή της.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.