Καρδίτσα: Στις 10 ξεκινούν αύριο τα μαθήματα σχολεία

Καρδίτσα: Στις 10 ξεκινούν αύριο τα μαθήματα σχολεία

Η απόφαση ελήφθη λόγω των συνθηκών πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν νωρίς το πρωί και με δεδομένο ότι λόγω του Covid 19 ακολουθούνται ειδικά πρωτόκολλα

sxoleio_mathites_art
Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καρδίτσας που λειτουργούν το πρωί, η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 10:00.

Η απόφαση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ελήφθη λόγω των συνθηκών πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν νωρίς το πρωί και με δεδομένο ότι λόγω του Covid 19 ακολουθούνται ειδικά πρωτόκολλα, που προβλέπουν συνεχή αερισμό των σχολικών αιθουσών.

Εξάλλου για να διευκολυνθούν οι γονείς το ωράριο προσέλευσης στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καρδίτσας παρατείνεται κατά μία ώρα και διαμορφώνεται για αυτές τις δυο ημέρες από 7 έως 10 το πρωί. Επίσης αύριο Τρίτη και την Τετάρτη λόγω του ισχυρού παγετού που επικρατεί στην περιοχή, τα εκπαιδευτικά προγράμματα στους βρεφονηπιακούς - παιδικούς σταθμούς, στα νηπιαγωγεία και στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής ευθύνης του Δήμου Μουζακίου, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, θα αρχίσουν στις 10:00 το πρωί. Για τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με την πορεία των καιρικών φαινομένων, θα ληφθούν νέες αποφάσεις από τη Δημοτική αρχή, για τις οποίες θα εκδοθούν σχετικές ανακοινώσεις.

Επισημαίνεται επίσης, ότι με αφορμή τη διαφοροποίηση της ώρας έναρξης των μαθημάτων στα σχολεία, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καρδίτσας προχώρησε σε σχετική προσαρμογή των δρομολογίων μετακίνησης μαθητών. Συγκεκριμένα, αυτές τις ημέρες, όλα τα πρωινά μαθητικά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ εκτελούνται 1 ώρα και 45 λεπτά αργότερα από τη συνηθισμένη.

Ειδήσεις σήμερα:

O Τζιμ Μπελούσι εγκατέλειψε τα πλατό του Χόλιγουντ για την «κοιλάδα της κάνναβης»

Πέθανε στα 73 του χρόνια ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Τιερί Μιγκλέρ

Survivor: Ήττα των Διάσημων και στον… τάκο ο Βισκαδουράκης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης