Κακοκαιρία «Ελπίς»-Χιόνια στην Αθήνα: Ο ΟΚΑΝΑ διένειμε γάντια, κασκόλ και κουβέρτες στους ουσιοεξαρτημένους

Κακοκαιρία «Ελπίς»-Χιόνια στην Αθήνα: Ο ΟΚΑΝΑ διένειμε γάντια, κασκόλ και κουβέρτες στους ουσιοεξαρτημένους

Τις επόμενες ώρες καθώς και την αυριανή μέρα που αναμένεται η κορύφωση του χιονιά και των ακραίων καιρικών φαινομένων ο ΟΚΑΝΑ θα πραγματοποιήσει δράση streetwork, διανέμοντας παράλληλα ζεστό γεύμα και υπνόσακους

okana
Δίπλα στους ουσιοεξαρτημένους της Αθήνας που βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο της κακοκαιρίας «Ελπίς» βρέθηκε ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών.

Παρόλη την έντονη χιονόπτωση που επικρατεί η ομάδα street work του ΟΚΑΝΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Θανάση Θεοχάρη διένειμαν υγειονομικό υλικό ασφαλούς χρήσης και υλικό προστασίας για τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε σημεία συνάθροισης εξαρτημένων ατόμων στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην οδό Ιάσονος, διανεμήθηκαν γάντια, σκουφιά, κασκόλ, κουβέρτες και φυσικά ΚΙΤ ασφαλούς χρήσης σε 100 άστεγους συνανθρώπους μας.

Τις επόμενες ώρες καθώς και την αυριανή μέρα που αναμένεται η κορύφωση των ακραίων καιρικών φαινομένων ο ΟΚΑΝΑ θα πραγματοποιήσει δράση streetwork, διανέμοντας παράλληλα ζεστό γεύμα και υπνόσακους.

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι η μείωση της βλάβης και η προστασία των αστέγων ουσιοεξαρτημένων συνανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητα για τον ΟΚΑΝΑ, ο οποίος βρίσκεται δίπλα τους κάθε στιγμή και σε κάθε καιρική συνθήκη.


Ειδήσεις σήμερα:

O Τζιμ Μπελούσι εγκατέλειψε τα πλατό του Χόλιγουντ για την «κοιλάδα της κάνναβης»

Πέθανε στα 73 του χρόνια ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Τιερί Μιγκλέρ

Survivor: Ήττα των Διάσημων και στον… τάκο ο Βισκαδουράκης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης