Κακοκαιρία-χιόνια: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με τη θέρμανση των σεισμόπληκτων στο Αρκαλοχώρι

Κακοκαιρία-χιόνια: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με τη θέρμανση των σεισμόπληκτων στο Αρκαλοχώρι

Εχει ζητηθεί να φτάσουν στις περιοχές που είναι εγκατεστημένοι οι οικίσκοι στο Αρκαλοχώρι, γεννήτριες, προκειμένου σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση, να μη μείνουν στο κρύο

arkaloxori-seismopliktoi
Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε χθες στο Αρκαλοχώρι, με τη θέρμανση στους οικίσκους των σεισμόπληκτων. Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και της χιονόπτωσης, τα κλιματιστικά που έχουν τοποθετηθεί για τη θέρμανση των οικογενειών που ζουν στους οικίσκους έπαψαν να λειτουργούν, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των οικίσκων για κάποιες ώρες να μείνουν χωρίς θέρμανση.
arkaloxori
 

Με την κινητοποίηση του Συλλόγου σεισμόπληκτων «Η ελπίδα» βρέθηκαν μέσα σε αποθήκες και του δήμου, θερμαντικά μέσα, ενώ σημαντική ήταν και η εθελοντική πρωτοβουλία, με σόμπες και αερόθερμα. Μέχρι αργά χθες το απόγευμα με την κινητοποίηση και της Περιφέρειας Κρήτης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Σεισμόπληκτων Μάρκο Κοκολάκη, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και μέσα θέρμανσης είχαν φτάσει σε όλους τους οικίσκους, που είναι ντυμένοι στα λευκά.
kriti-seismopliktoi-arkaloxori
 

Κλείσιμο
Όπως εξήγησε ο κ. Κοκολάκης έχει ζητηθεί να φτάσουν στις περιοχές που είναι εγκατεστημένοι οι οικίσκοι, γεννήτριες, προκειμένου σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση, οι άνθρωποι να μη μείνουν μέσα στο κρύο.
oikisko
 

«Είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε για ένα τέτοιο ενδεχόμενο», εξήγησε ο κ. Κοκολάκης που πρόσθεσε ότι συχνά στην περιοχή όταν επικρατούν τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, παρατηρούνται προβλήματα με το ρεύμα, ενώ η μόνωση στους οικίσκους δεν είναι τέτοια που θα μπορούσε να προστατεύσει από το κρύο τους πολίτες.

Ειδήσεις σήμερα:

O Τζιμ Μπελούσι εγκατέλειψε τα πλατό του Χόλιγουντ για την «κοιλάδα της κάνναβης»

Πέθανε στα 73 του χρόνια ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Τιερί Μιγκλέρ

Survivor: Ήττα των Διάσημων και στον… τάκο ο Βισκαδουράκης – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης