Λεωφόρος Μαραθώνος: Δεκάδες ακινητοποιημενα οχήματα λόγω χιονόπτωσης

Λεωφόρος Μαραθώνος: Δεκάδες ακινητοποιημενα οχήματα λόγω χιονόπτωσης

Μετά το Νέο Βουτζά λογω της σφοδρής χιονόπτωσης - Στην Περιφέρεια ρίχνει τις ευθύνες ο Δήμος Μαραθώνα - Τι λέει η Περιφέρεια - Έκκληση για βοήθεια από εγκλωβισμένο οδηγό

112_alert
Το απόλυτο χάος επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στην λεωφόρο Μαραθώνος στο ρεύμα προς Ραφήνα λίγο μετά το Νέο Βουτζά όπου δεκάδες οχήματα βρίσκονται ακινητοποιημένα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Οδηγοί ΙΧ, λεωφορείων και βαρέων οχημάτων βρίσκονται «εγκλωβισμένοι» μέσα στα οχήματά τους στη λεωφόρο Μαραθώνος και ορισμένοι από αυτούς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εγκαταλείψει τα οχήματά τους και επιχειρούν με ότο στοπ να επιστρέψουν στη Νεα Μακρη. 

Η ακινητοποιηση των οχημάτων οφειλεται στην ολισθηρότητα του δρόμου στα φανάρια της Ραφήνας και στο δρόμο απο Νεα Βουτζα προς Ραφήνα.

Τα αυτοκίνητα κάνουν πέντε μέτρα απόσταση ανά δέκα λεπτά με τους οδηγούς να ζητούν να σπεύσει Δήμος και Περιφέρεια στο σημείο να τους βοηθήσει. 
Κλείσιμο
Λεωφόρος Μαραθώνος δεκάδες ακινητοποιημένα οχήματα 24/1/2022




Στην Περιφέρεια ρίχνει τις ευθύνες ο Δήμος Μαραθώνα - Τι απαντά η Περιφέρεια

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο υπάρχει μόνο ένα εκχιονιστικό μηχάνημα στο δρόμο από Ραφήνα προς Λιμανάνι. 

Αρμοδιότητα της Περιφέρειας το άνοιγμα της Μαραθωνος, στο κομμάτι της Ραφηνας, εκει που εντοπιζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα, λεει εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχης Μαραθώνα.

Ο δήμος Μαραθώνα εχει επιστρατευσει δικα του μηχανήματα προκειμένου να ξεκινησει αμεσα η διάνοιξη του δρομου. Εχουν ξεκινησει ηδη τα ανοίγματα παρακειμενων οδών. 

«Στο κομμάτι προς Μαραθώνα εγκλωβίστηκαν κάποιοι και πήγαμε εμείς σαν περιφέρεια και απεγκλωβίσαμε κόσμο. Ήταν μέσα στα αμαξια τους και τους τραβήξαμε στην κεντρική οδό για να συνεχίσουν το δρόμο τους», λέει η Περιφέρεια. 


Τι λέει εγκλωβισμένος οδηγός


«Εκατοντάδες ακινητοποιημένα αυτοκίνητα. Πολλά παρατημένα στο δρόμο προς Αθήνα. Κάνω μία έκκληση προς όλους τους φορείς να τεθούν οι δρόμοι ξανά σε λειτουργία», λέει οδηγός που βρίσκεται εγκλωβισμένος στο σημείο και προσθέτει: «Έχουν ακινητοποιηθεί τα αυτοκίνητα εδώ και τουλάχιστον μία ώρα. Δυστυχώς δεν υπήρχε κανένα όχημα να ρίξει αλάτι σε όλη την διαδρομή και η κατάσταση επιδεινώνεται αυτή τη στιγμή». 

 

Σοβαρα προβληματα στο δρομο προς Νεο Βουτζα.






Ειδήσεις σήμερα:

O Τζιμ Μπελούσι εγκατέλειψε τα πλατό του Χόλιγουντ για την «κοιλάδα της κάνναβης»

Πέθανε στα 73 του χρόνια ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Τιερί Μιγκλέρ

Survivor: Ήττα των Διάσημων και στον… τάκο ο Βισκαδουράκης – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης