Μπαλκόνιπρώτου ορόφου έπεσε σε γειτονιά του Ηρακλείου προκαλώντας έντονη αναστάτωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στις 8.30 το πρωί οι κάτοικοι της οδού Πετλέμπουρη στα Καμίνια άκουσαν δυνατούς θορύβους και έντρομοι είδαν ένα ολόκληρο μπλακόνι να έχει καταρρεύσει πέφτοντας στα αυτοκίνητα.
Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες «από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιος περαστικός».
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές που διαπίστωσαν την πτώση μαρκίζας και μπαλκονιού στο οδόστρωμα με τα μπάζα να έχουν προκαλέσει σημαντικές φθορές στα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Οι αρχές τοποθέτησαν ειδική σήμανση και απέκλεισαν τον χώρο για την ασφάλεια των περαστικών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως η αιτία της πτώσης του μπαλκονιού ήταν η ελλιπής συντήρηση του κτιρίου σε συνδυασμό με την κακοκαιρία.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία