Σχολεία: Κλειστά την Τρίτη, πιθανόν και την Τετάρτη λόγω της κακοκαιρίας – Τι θα γίνει με τη Δευτέρα

Σχολεία: Κλειστά την Τρίτη, πιθανόν και την Τετάρτη λόγω της κακοκαιρίας – Τι θα γίνει με τη Δευτέρα

Τι δήλωσε στο protothema.gr ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης - «Περιμένουμε όλη την Αττική να είναι στα λευκά την Τρίτη το πρωί» - Από τι θα εξαρτηθεί εάν θα κλείσουν τα σχολεία τη Δευτέρα - Σήμερα το απόγευμα οι ανακοινώσεις

sxoleia_kairos_art
Στην απόφαση για κλείσιμο των σχολείων λόγω της κακοκαιρίας φαίνεται πως οδηγούνται οι αρχές για τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο περιφερειάρχςη Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στο protothema.gr, οι όποιες αποφάσεις θα λάβουν υπόψιν τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για το κύμα της κακοκαιρίας και πώς αυτό θα εξελιχθεί τα επόμενα 24ωρα. «Σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, περιμένουμε όλη την Αττική να είναι στα λευκά το πρωί της Τρίτης», είπε ο κ. Πατούλης.

Αυτό το δεδομένο, φαίνεται πως οδηγεί στο να κλείσουν τα σχολεία την Τρίτη, πιθανόν και την Τετάρτη, είπε ο περιφερειάρχης Αττικής συμπληρώνοντας πως οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν σε διαβούλευση με τους 66 δημάρχους της Αττικής και οι ανακοινώσεις θα βγουν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.

Αναφορικά, τώρα, με το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σχολεία και την Δευτέρα, μιλώντας στο protothema.gr, ο Γιώργος Πατούλης, σημείωσε πως η απόφαση θα ληφθεί λαμβάνοντας υπόψιν συγκεκριμένους παράγοντες, όπως το κατά πόσο θα είναι εφικτό να γίνει μάθημα στα σχολεία λόγω χαμηλών θερμοκρασιών αλλά και το κατά πόσο οι μαθητές θα μπορούν να μετακινηθούν από και προς τα σχολεία.

Όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, «περιμένουμε το κύμα της κακοκαιρίας να επιδεινωθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας», σημειώνοντας πως «θα πρέπει να δούμε πόσο εύκολο θα είναι οι μαθητές να φύγουν από τα σχολεία εκείνη την ώρα». Παράλληλα ο κ. Πατούλης τόνισε πως άλλο ένα ζήτημα που εξετάζεται είναι το ότι τα σχολεία λειτουργούν αυτή τη στιγμή με ανοιχτά παράθυρα λόγω του πρωτοκόλλου που υπάρχει για τον κορωνοϊό, έτσι γίνεται αντιληπτό πως θα είναι δύσκολο εάν οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές να γίνει μάθημα.

Σε κάθε περίπτωση ο περιφερειάρχης Αττικής τόνισε πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα, νωρίς το απόγευμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Στην «κατάψυξη» η χώρα - Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία «Ελπίς»

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η «κατεύθυνση» που έδειξε το DNA – «Ραγδαίες εξελίξεις» μέσα στην εβδομάδα

Αλέξανδρος Ωνάσης: Το αεροπορικό δυστύχημα και το τέλος του παιδιού που θα κληρονομούσε μια αυτοκρατορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης