Τον βανδαλισμό της Εκκλησίας στα Κάτω Πατήσια καταδικάζει σε δήλωση της η δικηγόρος της 17χρονης η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της από τον ιερέα.
Σε δήλωση της η Γιάννα Παναγαπούλου τονίζει:
«Μετά το σημερινό καταδικαστέο γεγονός του βανδαλισμού ιερού ναού που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δημόσιες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση που εκφεύγουν του μέτρου, ως νομικός και ως άνθρωπος από σεβασμό στην υπόθεση και στην οικογένεια της ανήλικης αλλά και για την προάσπιση του κύρους του δικηγορικού λειτουργήματος δηλώνω ότι πλέον δεν θα προβούμε σε καμιά από εδώ και στο εξής δημόσια τοποθέτηση επί της υποθέσεως με σεβασμό στην ελληνική δικαιοσύνη και στο ανεπηρέαστο έργο της».
Υπενθυμίζεται πως στον 37χρονο ιερέα ασκήθηκε βαριά κακουργηματική δίωξη ενώ η με απόφαση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο κληρικός ετέθη αυτομάτως σε αργία και παράλληλα η Αρχιεπισκοπή κίνησε ήδη τη διαδικασία παραπομπής του στην εκκλησιαστική Δικαιοσύνη.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.