Γνωστή τραγουδίστρια έπεσε θύμα «revenge porn» από πρώην μπασκετμπολίστα: «Κάνω ψυχοθεραπεία για να κρατηθώ στη ζωή»

Γνωστή τραγουδίστρια έπεσε θύμα «revenge porn» από πρώην μπασκετμπολίστα: «Κάνω ψυχοθεραπεία για να κρατηθώ στη ζωή»

Η 34χρονη έχει αποσυρθεί σε επαρχιακή πόλη, ο πρώην σύντροφός της εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία - Με τη βοήθεια φίλου του, όπως περιέγραψε η τραγουδίστρια, ο πρώην μπασκετμπολίστας διέρρευσε προκλητικά βίντεο και φωτογραφίες της σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου -και μάλιστα με το ονοματεπώνυμό της!

evenge-main
Σοκάρει η νέα καταγγελία για υπόθεση «revenge porn» στην ελληνική σόουμπιζ. Θύμα έπεσε πολύ γνωστή τραγουδίστρια, η οποία καταγγέλλει τόσο έναν πρώην μπασκετμπολίστα, όσο έναν φίλο του πρώην συντρόφου της, για εκδικητική πορνογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια καταγγέλλει τον πρώην μπασκετμπολίστα για τη διαρροή προκλητικών βίντεο και φωτογραφιών της σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και μάλιστα με το ονοματεπώνυμό της. Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφορικά με την τραγουδίστρια, πρόκειται για πολύ μεγάλο όνομα, η οποία έχει αποσυρθεί το τελευταίο διάστημα σε μια επαρχιακή πόλη.

Επίσης, για τον πρώην μπασκετμπολίστα, τονίστηκε στην εκπομπή ότι είναι πλέον υπάλληλος δημόσιας υπηρεσίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chah9htbxjvl-sf)

Η 34χρονη τραγουδίστρια περιέγραψε ότι όλα ξεκίνησαν με κάποια μηνύματα που είχε στη σελίδα που διατηρούσε, για να έρχεται σε επαφή με το κοινό της: «Εκεί ανέβασε μία φωτογραφία και προσκαλούσε το κοινό μου να κάνει like, για να ανεβάσει αποκαλυπτικές μου φωτογραφίες. Στην αρχή πίστευα ότι είναι μία φάρσα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι πραγματικότητα όλο αυτό, ότι κάποιος με απειλεί, ώσπου είδα προσωπικά μηνύματα που μου είχε στείλει και στα οποία με έβριζε ένας άγνωστος και μου έστελνε φωτογραφίες, τις οποίες είχε τραβήξει ο πρώην σύντροφός μου. Ήξερα ποιος είναι πίσω απ’ αυτό. Ήξερα ότι δεν είχαμε χωρίσει με τον καλύτερο τρόπο. Μου είχε πει ότι θα έκανε ό,τι ήθελε με αυτές τις φωτογραφίες που του ζητούσα να διαγράψει».

Κλείσιμο
Δεν πέρασαν παρά λίγες μόνο εβδομάδες, και η τραγουδίστρια, όππως λέει, ανακάλυψε ότι σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου υπήρχε προφίλ με το όνομά της, φωτογραφίες και βίντεο. «Τότε» αφηγείται, «καταστράφηκε όλος μου ο κόσμος. Κάτω από πιέσεις τράβηξε αυτό το υλικό με το προσωπικό του κινητό, το κράτησε χωρίς τη συγκατάθεσή μου, ενώ του έλεγα να το διαγράψει, μου είπε ότι τα διέγραψε. Τα ανακάλυψα στο κινητό του…».

«Για έξι μήνες έκανε προσπάθειες επανασύνδεσης, με παρακολουθούσε και είχε γίνει εμμονικός» προσθέτει η 34χρονη, η οποία απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Και συνεχίζει: «Είναι ένα υλικό που ανεβαίνει και ανεβαίνει ξανά και με στοχοποιεί, με το ονοματεπώνυμό μου. Η δισκογραφική μού γύρισε την πλάτη, σταμάτησα να έχω πια live εμφανίσεις. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και πάνω στην καλύτερή μου στιγμή, ήρθε αυτή η τρικλοποδιά, να προσπαθεί να με ρίξει στον βούρκο. Άρχισα να φοβάμαι, να μου μιλάνε άνθρωποι και να μου λένε ότι εκδίδομαι, γιατί πέρα απ’ αυτό το υλικό φτιάξανε και προφίλ σε site με συνοδούς. Ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί, υπήρχε αγάπη, αυτή τη σχέση την είχα από τα 22 έως τα 27. Κάνω όλα αυτά τα χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να ανταπεξέλθω και να κρατηθώ στη ζωή».

Σύμφωνα με το Star, έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι τα βίντεο δημοσιεύθηκαν από ένα άλλο πρόσωπο, γνώριμο στον πρώην σύντροφο της 34χρονης.

«Ήμουν σίγουρη ότι είχε συνεργούς, γιατί είναι πολύ χειριστικό άτομο» σχολίασε σχετικά η κοπέλα, μιλώντας για «πνευματικό βιασμό».

Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας: Ένας χρόνος από την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο

Ανάπτυξη άνω του 5% προβλέπει για 2022 ο Άδωνις Γεωργιάδης

Έως και 88% μειώνουν τον κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου τα χάπια των Pfizer και Merck
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης