Βουλιαγμένη: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε πεζή γυναίκα
Στο ύψος της παλαιάς εισόδου του Αστέρα Βουλιαγμένης
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη μαρίνα Βουλιαγμένης.
Περίπου στις 11:00 το πρωί της Τρίτης, μεγάλο τριαξονικό φορτηγό με κατεύθυνση προς την μαρίνα Βουλιαγμένης, παρέσυρε πεζή γυναίκα την ώρα που περπατούσε στην Απόλλωνος, στο ύψος της παλαιάς εισόδου του Αστέρα Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά στα κάτω άκρα.
Σύμφωνα με το «IloveVouliagmeni», η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας και κατόπιν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε την τελευταία της πνοή.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς