Άνδρος: Θανάτωσε με φρικτό τρόπο τα ζώα της και την απειλεί «να προσέχει»
Μήνυση κατ’ αγνώστων υπέβαλε η ιδιοκτήτρια που της θανάτωσαν μία γάτα και ένα κατσικάκι – Υπάρχουν «σοβαρές υποψίες» για τον δράστη – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του
Αναστάτωση προκαλεί στην Άνδρο ένα πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε τα τελευταία 24ωρα. Άγνωστος κακοποίησεκαι θανάτωσε με φρικτό τρόπο τη γάτα και ένα κατσικάκι που διαθέτει η Ιωάννα, που μένει σε χωριό του νησιού, μαζί με την κόρη της.
Ο δράστης άφησε στη γυναίκα, που έχει μεγάλη αγάπη στα ζώα και απειλητικό σημείωμα. «Πρόσεχε μόνη σου» της γράφει.
Η γυναίκα προχώρησε στην υποβολή μήνυσης κατ’ αγνώστων, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Φίλη της ανέφερε στο syrospress.gr ότι ο δράστης είναι «ένα τέρας» κι ότι «προφανώς δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός μια γυναίκα να ζει μόνη της και ανεξάρτητη».
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αποδείξεις, αλλά υπάρχουν σοβαρές υποψίες για τον δράστη. «Κάποιοι σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρουν. Ήρθε η ώρα να μιλήσουν. Ο συγκεκριμένος είναι επικίνδυνος», προσθέτει.
Ανάλογο περιστατικό έχει συμβεί και σε άλλο χωριό της Άνδρου.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.