Απεργούν αύριο Πέμπτη οι εργαζόμενοι του Παίδων Πεντέλης - Δεν θέλουν να γίνει εμβολιαστικό κέντρο

Απεργούν αύριο Πέμπτη οι εργαζόμενοι του Παίδων Πεντέλης - Δεν θέλουν να γίνει εμβολιαστικό κέντρο

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των εργαζομένων αποφασίστηκε τόσο η απεργία όσο και ο προγραμματισμός συνάντησης με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη

paidon-pentelis
Με 24ωρη απεργία αύριο, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, «απαντούν» οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης στην απόφαση του υπουργείου Υγείας να ανασταλούν για έξι εβδομάδες οι εφημερίες και να μετατραπεί σε mega εμβολιαστικό κέντρο παιδιών.

Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων το βράδυ της Τετάρτης, η απεργία όπως ο προγραμματισμός συνάντησης με τον υπουργό Υγείας αποφασίστηκαν κατά τη συνέλευση των εργαζομένων η οποία έγινε παρουσία του προεδρείου της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά καθώς και μελών του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.

Ο Σύλλογος με την κινητοποίηση η οποία σημειωτέον θα αφορά και τη λειτουργία του Παίδων ως εμβολιαστικού κέντρου, ζητεί:

• Να συνεχισθεί απρόσκοπτα η συμμετοχή του Νοσοκομείου στο πρόγραμμα εφημεριών του Λεκανοπεδίου Αττικής, δηλαδή καθημερινές εφημερίες 08:00-14:30 και 24ωρη εφημερία κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και δεύτερη Κυριακή του μήνα.

• Να συνεχισθεί η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου με ενδεχόμενη αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών στο μέτρο των δυνατοτήτων του νοσοκομείου.


Ειδήσεις σήμερα:

ΑΣΟΕΕ: Συνελήφθησαν έξι άτομα την ώρα που προσπαθούσαν να «στήσουν» στέκι

Ευγένιος Τριβιζάς: «Φαντάζομαι το 2022 με ένα ουράνιο τόξο να το στεφανώνει»

Μάγια Αγγέλου: Η πρώτη μαύρη γυναίκα με το ελληνικό όνομα σε αμερικανικό νόμισμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης