Στη φυλακή οδηγήθηκε φυγόποινος στη Βέροια

Σε  βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για απάτη κατ’ εξακολούθηση

Σε μια περιοχή της Ημαθίας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για απάτη κατ’ εξακολούθηση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα, σε εκτέλεση της ποινής κάθειρξης έξι ετών η οποία του είχε επιβληθεί με την απόφαση του δικαστηρίου.

Έπιασαν καταζητούμενο για μεταφορά μεταναστών

Σε μια περιοχή των Γρεβενών, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Θεοδώρου Ζιάκα ένας 26χρονος αλλοδαπός, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καβάλας για συνέργεια σε μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών που διέταξε τη μεταγωγή του στην Καβάλα για να απολογηθεί.

Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 42χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός σε ξενοδοχείο στη Φλόριντα βρέθηκε ο Αμερικανός κωμικός Μπομπ Σάγκετ

Σεισμός στη Φλώρινα: Νύχτα αγωνίας για τα 5,3 Ρίχτερ, έγινε αισθητός από Βουλγαρία μέχρι Λάρισα

Με σελφ τεστ η επιστροφή των μαθητών αύριο Δευτέρα στα σχολεία αλλά και με στάση εργασίας από την ΟΛΜΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr