Κορωνοϊός - Πάτρα: Εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα στο Άσυλο Ανιάτων
Ο κορωνοϊός είχε χτυπήσει και τους προηγούμενους μήνες το Άσυλο Ανιάτων στην Πάτρα
Ένα χρόνο μετά την πρώτη «εμφάνιση» του κορωνοϊού στο Άσυλο Ανιάτων, τα κρούσματα επέστρεψαν, με πέντε άτομα να νοσούν παρά τα σχολαστικά μέτρα που τηρούνται στο ίδρυμα.
Συνεργεία του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους στο ίδρυμα, σε φιλοξενούμενους και εργαζόμενους, ώστε να εντοπιστούν και να απομονωθούν ενδεχόμενες περιπτώσεις ασυμπτωματικών και να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.