Συνελήφθησαν 11 άτομα που έπαιζαν ζάρια στο Ρέθυμνο

Συνελήφθησαν 11 άτομα που έπαιζαν ζάρια στο Ρέθυμνο

Πρόκειται για 9 Έλληνες και δύο αλλοδαπές γυναίκες που η αστυνομικοί συνέλαβαν μετά από επιχείρηση η οποία πραγματοποιήθηκε κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών

zaria87
Συνελήφθησαν 11 άτομα σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, κατηγορούμενοι για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Πρόκειται για 9 Έλληνες και δύο αλλοδαπές γυναίκες που η αστυνομικοί συνέλαβαν μετά από επιχείρηση η οποία πραγματοποιήθηκε κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος διαπιστώθηκε ότι οι δύο αλλοδαπές, ως προσωρινά υπεύθυνες της επιχείρησης, είχαν επιτρέψει σε 9 άτομα, τη συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «κύβοι-ζάρια». Στη συνέχεια οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 8.195 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου, τέσσερα ζεύγη ζάρια, τέσσερις τράπουλες και 869 μάρκες πονταρίσματος.

Επίσης βεβαιώθηκαν παραβάσεις για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη και μετάδοση ασθενειών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ιδιόκτητη.

Το κατασχεθέν χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Σπάνιες οι σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων, ποιοι παράγοντες αυξάνουν τον κίνδυνο σύμφωνα με έρευνα

Σαρηγιάννης: Τα κρούσματα θα φτάσουν μέχρι τις 53.000

Χάος στο Καζακστάν: «Εκκαθαριστική επιχείρηση» του στρατού κατά διαδηλωτών, αναφορές για δεκάδες νεκρούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης