Απόπειρα βιασμού σε βάρος της κατήγγειλε μία 27χρονη κοπέλα στο Βύρωνα κατονομάζοντας ως δράστη έναν άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook και με τον οποίο κανόνισε ραντεβού για να συναντηθούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ,βγήκαν ραντεβού την δεύτερη μέρα του νέου έτους ότα εκείνος επιχείρησε να τη βιάσει παρασύροντάς την κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα.
Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς γνώρισε μέσω του Facebook έναν άνδρα, έκλεισαν ραντεβού και συναντήθηκαν στην οδό Φιλολάου, στο Παγκράτι. Με το αυτοκίνητό του τη μετέφερε κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα, σε έναν απομονωμένο χώρο, όπου και σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας επιχείρησε να τη βιάσει.
Η κοπέλα έβαλε τις φωνές και ο άνδρας την επέστρεψε στη Φιλολάου ενώ στη συνέχεια η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς δίνοντας και το προφίλ του στα μέσα κοινωνιής δικτύωσης.
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τον εντοπισμό του.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.