Τσίπρας: «Don’t look the... cases» - Οικονόμου: Απόδειξη πολιτικής ελαφρότητας

Τσίπρας: «Don’t look the... cases» - Οικονόμου: Απόδειξη πολιτικής ελαφρότητας

Οξύτατη η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα των σχολείων στις 10 Ιανουαρίου - «Ο πραγματικός χαρακτήρας ενός πολιτικού όντως φαίνεται από το τι θεωρεί αστείο» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος 

syriza_tsipras_pandemic
Σε πολιτική αντιπαράθεση μέσω του Twitter οδήγησε η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για το άνοιγμα των σχολείων στις 10 Ιανουαρίου παρά την μεγάλη διασπορά των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η ενέργεια του Αλέξη Τσίπρα να παραφράσει την δημοφιλή ταινία του Netflix «dont look up», προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου ο οποίος κατηγόρησε για πολιτική ελαφρότητα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παρότρυνε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να... ελέγχουν τα Αγγλικά του προέδρου.

Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας σχολίασε την ανακοίνωση των μέτρων από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη σημειώνοντας τα εξής:

«Στην περίπτωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το #dontlookup θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε «don’t look the cases»…
Με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν. Και ο Θεός βοηθός…»


Η ανάρτηση του κ. Τσίπρα μπήκε στο «στόχαστρο» του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, απάντησε στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή - από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια. Είναι αποκαλυπτικό της πολιτικής ελαφρότητας του κ. Τσίπρα το ότι επιλέγει να κάνει χιούμορ, κακό μάλιστα, με την εκπαίδευση των παιδιών μας εν μέσω πανδημίας. Τελικά, ο πραγματικός χαρακτήρας ενός πολιτικού όντως φαίνεται από το τι θεωρεί αστείο.»
ΥΓ: Όταν αποφασίζει ο κ. Τσίπρας να γράψει κάτι στα αγγλικά ας βάζει τουλάχιστον κάποιον να τα ελέγχει.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης