Η Πρωτοχρονιά πέρασε, αλλά ο «πυρετός του τζόγου» συνεχίζεται αμείωτος σε πολλά σημεία της χώρας
Μάνος Τσαγκαράκης
Η Πρωτοχρονιά πέρασε, αλλά ο «πυρετός του τζόγου» συνεχίζεται αμείωτος σε πολλά σημεία της χώρας, όπου διενεργούνται παράνομα τυχερά παιχνίδια. Ένα από αυτά βρισκόταν σε εξέλιξη σε ένα καφενείο στη Σύρο, όπου έγινε έλεγχος από άνδρες της Ασφαλείας Ερμούπολης.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος είχε επιτρέψει σε τέσσερις πελάτες του που επίσης συνελήφθησαν να παίζουν μπαρμπούτι πάνω σε ένα τραπέζι. Πάνω σε αυτό, βρέθηκαν 1.035 ευρώ και κατασχέθηκαν μαζί με τα δύο ζάρια που χρησιμοποιούσαν για το τυχερό παιχνίδι.
Σε βάρος και του ιδιοκτήτη και των τεσσάρων θαμώνων του καφενείου σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, ενώ τους επιβλήθηκαν και πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας