Για ακόμη μία μέρα οι ουρές έξω από το Κέντρο Υγείας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας είναι μεγάλες, με τους πολίτες να περιμένουν για να υποβληθούν σε ένα δωρεάν rapid ή PCR test.
Οι πολίτες έχουν στηθεί υπομονετικά στην ουρά από νωρίς το πρωί και περιμένουν για αρκετή ώρα προκειμένου να κάνουν το τεστ.
Μάλιστα πολλοί από αυτούς έχουν θετικό self test, ενώ κάποιοι που έχουν παρουσιάσει συμπτώματα θέλουν να επιβεβαιωθούν κάνοντας rapid ή PCR τεστ. Ειδήσεις σήμερα:
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας