Προφυλακίστηκε ο 47χρονος προπονητής με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος 14χρονης στην Πάτρα

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος προπονητής με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος 14χρονης στην Πάτρα

Συνελήφθη την περασμένη βδομάδα και αρχικά αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή

ginaika-kakopoiisi-25112019-st
Προφυλακίστηκε πριν απο λίγο ο 47χρονος προπονητής που καταγγέλθηκε απο 14χρονη αθλήτρια στην Πάτρα για σεξουαλική παρενόχληση. Ο προπονητής ύστερα απο μήνυση που κατέθεσε στις 24 Δεκεμβρίου η μαθήτρια και οι γονείς της, συνελήφθη και το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας αφέθη ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή καθώς υπήρξε διχογνωμία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή.

Μάλιστα εξερχόμενος απο το δικαστικό μέγαρο, τόνισε πως είναι αθώος και πως η αλήθεια θα λάμψει. Ωστόσο σήμερα αποφασίστηκε απο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πατρών η προφυλάκισή του.

IMG_3472


«Από την πρώτη στιγμή τα γρήγορα αντανακλαστικά της οικογένειας της ανήλικης οδήγησαν στην καταγγελία αυτής της υπόθεσης και στην άμεση σύλληψη του καθηγητή πυγμαχίας. Δώσαμε αγώνα μαζί με τους συνεργάτες μου προκειμένου να εισφερουμε στοιχεία στη Δικαιοσύνη για να οδηγηθεί σε μια δίκαιη κρίση. Η παιδοψυχιατρική έκθεση ήταν σαφέστατη, υπήρξε διαφωνία του κυρίου ανακριτού και του μου εισαγγελέα για το εάν θα έπρεπε να προφυλακιστεί ο κατηγορούμενος, ο οποίος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και λόγω αυτής της διχογνωμίας η υποθεση παραπέμφθηκε να κριθεί απο το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο. Η πρόταση της κυρίας εισαγγελέως ήταν να προφυλακιστεί και ακολουθήθηκε απο το συμβούλιο. Είναι μια δικαίωση για την οικογένεια, οι οποίοι εύχονται κανένα παιδι και κανενας άλλος γονιός να μην βρεθεί στη θέση τους και προτρέπουν τα θύματα ανήλικα και μη να καταγγέλουν όσα βιώνουν με εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη» τονίζει στο protothema.gr η συνήγορος της μαθητριας κυρία Γιάννα Παναγοπούλου.


Ειδήσεις σήμερα:

Μελέτη για τη μετάλλαξη «Omicron»: Παρακάμπτει την ανοσία των εμβολιασμένων, είναι ηπιότερη από την Δέλτα

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και την Τρίτη, λίγο πριν τον ερχομό της νέας κακοκαιρίας

Απίστευτο περιστατικό στον Μαυρίκιο: Βρήκαν νεογέννητο σε κάδο τουαλέτας αεροσκάφους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης