Έπιασαν τον έναν από τους δύο ληστές που «χτυπούσαν» στη Χαλκίδα

Έπιασαν τον έναν από τους δύο ληστές που «χτυπούσαν» στη Χαλκίδα

Η τελευταία ληστεία που είχαν κάνει ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς σε ενεχυροδανειστήριο - Εξιχνιάστηκαν δύο ακόμη διαρρήξεις που είχαν διαπράξει

χαλ
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Χαλκίδα κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το δίδυμο των ληστών που δρούσε στην περιοχή της Χαλκίδας το τελευταίο διάστημα.

Οι δυο ληστές την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έβαλαν στόχο δυο ενεχυροδανειστήρια στη Χαλκίδα. Από το πρώτο δεν κατάφεραν να αρπάξουν χρήματα γιατί η ιδιοκτήτρια όταν τους είδε με τις κουκούλες πρόλαβε και κλείδωσε την πόρτα και έβαλε τις φωνές. Στη δεύτερη περίπτωση όμως όμως άρπαξαν από την υπάλληλό 4.600€.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες, από το υλικό που συγκέντρωσαν, να ταυτοποιήσουν τους δυο δράστες και να εντοπίσουν το απόγευμα τον έναν από αυτούς ηλικίας 38 ετών και να του περάσουν χειροπέδες.

Μάλιστα βρήκαν πάνω του μέρος των χρημάτων, που είχαν αφαιρέσει από το ενεχυροδανειστήριο, το ποσό των 1.850€, το οποίο κατασχέθηκε. Οι αστυνομικοί επίσης βρήκαν και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της ληστείας.

Screenshot_2_424_


Δυο ακόμη ληστείες

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το δίδυμο των ληστών πρόσφατα είχε κάνει ληστεία σε καφενείο (14/12), από όπου είχαν αρπάξει χρήματα και κινητό, καθώς επίσης είχαν "χτυπήσει" και ένα κοσμηματοπωλείο (18/12), απ όπου πήραν κοσμήματα και χρήματα.

Οι 38χρονος οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτόφωρου στον Εισαγγελέα, ενώ ο 40χρονος συνεργός του αναζητείται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας.

Ειδήσεις σήμερα

Λουκέτο και πρόστιμο 5.000 ευρώ για το πάρτι στις... τουαλέτες μαγαζιού στη Θεσσαλονίκη!

Θα φέρει η μετάλλαξη Omicron την αρχή του τέλους της πανδημίας;

Αυτή ήταν «απάντηση» των Ναπολιτάνων όταν ο δήμαρχός τους απαγόρευσε τα πυροτεχνήματα (Βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης