Της είπε «θα δεις τι θα πάθεις όταν γυρίσουμε σπίτι» και αυτή τον κατήγγειλε στην Αστυνομία

Της είπε «θα δεις τι θα πάθεις όταν γυρίσουμε σπίτι» και αυτή τον κατήγγειλε στην Αστυνομία

Το περιστατικό συνέβη στη Σκιάθο - Όπως είπε αγχώθηκε επειδή  ο σύζυγός της είχε πιει, ωστόσο όπως υποστήριξε, ποτέ δεν ήταν οξύθυμος και δεν έχει εκδηλώσει επιθετικές τάσεις

astyn
Ο εκνευρισμός της στιγμής έγινε αιτία ένας 45χρονος Σκιαθίτης να οδηγηθεί στην Αστυνομία, μετά από καταγγελία που υπέβαλε η σύζυγός του, που φέρεται να της είπε ότι θα δει τι θα πάθει, όταν γυρίσουν σπίτι…

Ωστόσο, αργότερα υποστήριξε δεν συνέβη κάτι σημαντικό και πως δεν επιθυμούσε την ποινική του δίωξη, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό φέρεται να διαδραματίστηκε προχθές το βράδυ, όταν το ζευγάρι έπρεπε να μεταφέρει το ένα από τα δύο του παιδιά, ηλικίας 14 ετών στο Νοσοκομείο. Τότε η γυναίκα αρνήθηκε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο, λέγοντας στον σύζυγό της πως φοβάται επειδή είναι μεθυσμένος.

Αυτός τότε φέρεται να την απείλησε λέγοντάς της «θα δεις τι θα πάθεις όταν γυρίσουμε στο σπίτι», χωρίς να προβεί σε κάποια άλλη ενέργεια.

Μετά από αυτό, η γυναίκα προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά του άνδρα της, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν οδηγώντας τον στο τμήμα.

Εκεί η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, είπε πως δεν αισθάνθηκε απειλή ότι θα της προκαλέσει κακό, αλλά φοβήθηκε να μπει στο αυτοκίνητο επειδή ο άνδρας της είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και σκέφθηκε μήπως συμβεί κάποιο ατύχημα.

Κλείσιμο
Υποστήριξε πως ποτέ δεν είναι οξύθυμος και δεν εκδηλώνει επιθετικές τάσεις, τόσο προς την ίδια, όσο και προς τα παιδιά, αποτελώντας πρότυπο συζύγου και πατέρα. Παράλληλα εξετάστηκε και το ποινικό του μητρώο και διαπιστώθηκε πως δεν έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κάποια ανάλογη πράξη.

Τελικά ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή και δεν πρόκειται να διωχθεί ποινικά.

Πηγή: e-thessalia

Ειδήσεις σήμερα

Μαίνεται ο «πόλεμος» της τσιπούρας στα Ίμια

«Δύσκολες εβδομάδες» οι πρώτες του 2022 από το διπλό κύμα της πανδημίας

Το πρωτοχρονιάτικο δώρο με ισχυρό συμβολισμό της βασίλισσας Ελισάβετ στην Καμίλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης