Έγκλημα στα Γιάννενα: Πώς ομολόγησε η 55χρονη τη δολοφονία του συζύγου της, οι αντιφάσεις και το μαχαίρι

Έγκλημα στα Γιάννενα: Πώς ομολόγησε η 55χρονη τη δολοφονία του συζύγου της, οι αντιφάσεις και το μαχαίρι

Ο 55χρονος έφερε τραύμα στον θώρακα στο ύψος της καρδίας από αιχμηρό αντικείμενο  - Η 55χρονη βρισκόταν στα γραφεία της Ασφάλειας και για πέντε ολόκληρες ώρες επέμενε στο σενάριο του αυτοτραυματισμού

syzygoktonia-iwannina33
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος μέχρι να απολογηθεί η 55χρονη, την Τρίτη, για τη δολοφονία του συζύγου της. «Εγώ το έκανα. Ζητάω συγγνώμη δεν το ήθελα. Για μια ακόμη φορά τσακωνόμασταν. Φώναζε πολύ και του έλεγα να σταματήσει. Εγώ κρατούσα ένα μαχαίρι για να κόψω τυρί. Ο Βασίλης ήρθε από πίσω μου και με ακούμπησε στην πλάτη. Εγώ τρόμαξα και τον χτύπησα χωρίς να το καταλάβω στο στήθος» υποστήριξε η δράστρια μετά το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ύστερα από πολύωρη ανάκριση, πολλές αντιφάσεις αλλά και το πόρισμα του ιατροδικαστή αποκαλύφθηκε η άγρια δολοφονία του 55χρονου στα Ιωάννινα.

Δράστης του εγκλήματος η σύζυγός του που μετα τη δολοφονία καθάρισε τόσο το φονικό μαχαίρι όσο και τον χώρο του εγκλήματος.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης όταν το ζευγάρι για μια ακόμη φορά διαπληκτιζόταν έντονα. Περίπου στις 20:00 το βράδυ της 30ης Δεκέμβριου, η 55χρονη κάλεσε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο σύντροφος της καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε αυτοτραυματιστεί.


Κλείσιμο
«Ελάτε γρηγορά ο άνδρας μου έχει αυτοτραυματιστεί. Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο γρηγορά» ανέφερε.

Από το νοσοκομείο ενημερώθηκε η αστυνομία και δόθηκε εντολή για να πραγματοποιηθεί νεκροτομή στη σορό. Εκεί διαπιστώθηκε πως ο 55χρονος έφερε τραύμα στον θώρακα στο ύψος της καρδίας από αιχμηρό αντικείμενο και δεν θα μπορούσε να το προκαλέσει ο ίδιος στον εαυτό του.

Αμέσως αστυνομικοί προσήγαγαν την σύντροφο του στην ασφάλεια Ιωαννίνων εκεί που η 55χρονη επέμεινε στους αρχικούς τους ισχυρισμούς ότι δηλαδή το θύμα είχε αυτοτραυματιστεί.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής που η 55χρονη βρισκόταν στα γραφεία της Ασφάλειας και για πέντε ολόκληρες ώρες επέμενε στο σενάριο του αυτοτραυματισμού όμως οι συνέχεις της αντιφάσεις την οδήγησαν τελικά στην ομολογία του εγκλήματος.

Αμέσως μετα την ομολογία, αστυνομικοί της ασφάλειας πήγαν στον τόπο του εγκλήματος με την 55χρονη, όπως διαπιστώθηκε, να έχει καθαρίσει τον χώρο, ενώ το μαχαίρι των 20 εκατοστών με το οποίο σκότωσε τον σύντροφο της το είχε τοποθετήσει στη θέση του. H 55χρονη οδηγήθηκε στα δικαστήρια οπού έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Ειδήσεις σήμερα

Αυτός είναι ο άντρας που κρατάει όμηρο την πρώην σύντροφό του στην Αθήνα - Φωτογραφίες 

Το αισιόδοξο μήνυμα του ΠΟΥ για το 2022: Η πανδημία μπορεί να νικηθεί αυτή τη χρονιά 

Σχεδιάζουν εμβόλιο κατά του κορωνοϊού για εφ' όρου ζωής έως το 2024 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης