Και όταν η πανδημία βάζει «φρένο» στη διασκέδαση και τις εξόδους, οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως ξέρουν να διασκεδάζουνπαρά τις απαγορεύσεις.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένας Θεσσαλονικιός που το βράδυ της Πέμπτης βγήκε με το αυτοκίνητό σε κεντρικό δρόμο της πόλης με τη μουσική να παίζει στη διαπασών. Όπως ήταν αναμενόμενο, σήκωσε στο πόδι ολόκληρη τη γειτονιά.
Ο ίδιος, σταμάτησε με το όχημα του στη μέση του δρόμου και έβαλε τέρμα τη μουσική. Στη συνέχεια βγήκε έξω και άρχισε να... χορεύει. Οι γείτονες ακούγοντας τη φασαρία, βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συνέβη. Μάλιστα, ένας κάτοικος βιντεοσκόπησε τη στιγμή.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.