Θεσσαλονίκη: Αρνείται τις κατηγορίες η 47χρονη «μαϊμού» αναισθησιολόγος

Θεσσαλονίκη: Αρνείται τις κατηγορίες η 47χρονη «μαϊμού» αναισθησιολόγος

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα» λέει η κατηγορούμενη που φέρεται να απέσπασε 3.000 ευρώ από ζευγάρι για αγωγή-θεραπεία από τον κορωνοϊό - «Ήθελε να τους δώσει οδηγίες μέσα στο νοσοκομείο» υποστηρίζει ο δικηγόρος της

meth_william_main-52
Αρνείται τις κατηγορίες η 47χρονη «μαϊμού» αναισθησιολόγος στη Θεσσαλονίκη που έταζε θεραπεία για τον κορωνοϊό σε ανυποψίαστους ασθενείς. Συγκεκριμένα, κατηγορήθηκε  ότι εξαπάτησε ένα ζευγάρι με αποτέλεσμα  να τους αποσπάσει το ποσό των  3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίσθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τον περασμένο Νοέμβριο, η 47χρονη, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το ζευγάρι, επικαλούμενη ότι είναι αναισθησιολόγος, ότι διαθέτει εξειδικευμένη φαρμακευτική αγωγή-θεραπεία για τον κορωνοϊό και ότι διαθέτει γνωριμίες σε νοσοκομεία της πόλης για την διάθεση κρεβατιού σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Ήρθανε για πέντε λεπτά ζητήσαν μια βοήθεια, που δεν έχω δώσει, ζήτησαν να βοηθήσουν για ένα νοσοκομείο που εγώ δεν ήξερα τίποτα. Μου είπαν τους γονείς τους είχαν», υποστηρίζει η 47χρονη, η οποία διατηρεί κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της 47χρονης, αναφέρει ότι ήθελε μόνο να βοηθήσει στην πληροφόρηση μέσα από το νοσοκομείο τους ανθρώπους αυτούς.

Δείτε βίντεο:



Ειδήσεις σήμερα:

Ανησυχούν οι ειδικοί για την άνοδο της θερμοκρασίας στην Αλάσκα - Ο υδράργυρος «σκαρφάλωσε» σχεδόν στους 20 βαθμούς


Χριστουγεννιάτικη απόδραση στο Παρίσι για την Ιωάννα Τούνη

H αστυνομία εισέβαλε σε διαδικτυακή εφημερίδα στο Χονγκ Κονγκ και συνέλαβε δημοσιογράφους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης