Μαζική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στη δωρεάν διάθεση των δυο self testπου προμηθεύει το κράτος, προκειμένου οι πολίτες να προχωρήσουν σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο για τις ημέρες των εορτών.
Μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για τη δωρεάν διάθεσή τους και την ανάγκη να γίνουν τεστ πριν και μετά την πρωτοχρονιά, μόνο την Τετάρτη και την Πέμπτη, δόθηκαν 3,55 εκατομμύρια self test.
Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες δυο εβδομάδες είχαν δοθεί 2,9 εκατ συνολικά.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.