Καμίνια: Επιτέθηκε με μαχαίρι στη σύζυγο του μπροστά στο παιδί τους

Καμίνια: Επιτέθηκε με μαχαίρι στη σύζυγο του μπροστά στο παιδί τους

Η γυναίκα, κατάφερε να γλιτώσει την τελευταία στιγμή από τη μανία του συζύγου της -  Ο 71χρονος δράστης μετά την επίθεση εξαφανίστηκε και αναζητείται - Η γυναίκα, ειχε προσφύγει στο παρελθόν και πάλι στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία

via1
Αιγύπτιος σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε στη σύζυγο του με μαχαίρι μπροστά στα μάτια του παιδιού τους στα Καμίνια. Η γυναίκα, κατάφερε να γλιτώσει την τελευταία στιγμή απο τη μανία του συζύγου της και να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Ο 71χρονος δράστης μετά την επίθεση εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Το εφιαλτικό περιστατικό ακραίας ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στις 20:30 της Δευτέρας. Όπως κατήγγειλε η 61χρονη στο Τμήμα Καμινίων, ο σύζυγος της, της επιτέθηκε και αφού την εξύβρισε άρπαξε ενα μαχαίρι και την απειλούσε.

Μάλιστα απείλησε και τον γιο τους. Για το περιστατικό, ενημερώθηκε η Αστυνομία ενώ ο δράστης πρόλαβε και έφυγε από το σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί οτι προκειται για ιδιαιτερα επικύνδυνο άτομο καθώς στο παρελθόν η γυναίκα, ειχε προσφύγει και πάλι στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία ενω συμφωνα με δικαστική αποφαση, ο συγκεκριμένος επρεπε να επισκέπτεται μια φορά τον μήνα τον ψυχίατρο. Κάτι που όμως δεν έκανε.


Ειδήσεις σήμερα:

Αγνοούμενη φοιτήτρια στη Γιούτα βρέθηκε στο υπόγειο του απαγωγέα της γυμνή και «καλυμμένη με κάρβουνα»

Πολικές θερμοκρασίες στα ορεινά της χώρας, πού άγγιξαν τους -9 βαθμούς Κελσίου

Τι αλλάζει στη ζωή μας με την Όμικρον - Τesting για τους εμβολιασμένους σε εστίαση και διασκέδαση για τις γιορτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης